Dilovası Protokolü Törendeydi

Dilovası 19.03.2020 - 00:48, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2212+ kez okundu.
 

Dilovası Protokolü Törendeydi

Dilovası’nda 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümü ve şehitler günü dolayısıyla anma programı düzenlendi.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Dilovası’nda anma töreni Koronavirüs nedeniyle kısıtlı bir katılımla gerçekleşti. PROTOKOL KATILDI Dilovası Belediyesi Atatürk anıtı önünde gerçekleşen törene Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü Timur Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve Kurum Müdürleri katıldı. ÇANAKKALE DESTANI BİR DÖNÜM NOKTASIDIR Anma programına katılan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ““Çanakkale Zaferi adeta imkânsızın başarıldığı, vatanı, bayrağı, milleti, dini ve devleti için canını feda eden şehitlerimizin destanıdır. Çanakkale Zaferi, sonuçları itibarıyla dünya tarihini etkileyen bir dönüm noktasıdır. Birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı koruduğumuz sürece yarınlarımız daha güzel ve daha parlak olacaktır. Bu düşüncelerle; Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümünü kutluyor, bize bu mukaddes vatanı emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, milleti ve vatanı için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum ” dedi. TÖRENE KORONAVİRÜS TEDBİRİ Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle tedbir amaçlı olarak kısıtlı katılımla gerçekleştirilen anma töreni Atatürk anıtına çelenklerin konulması ve saygı duruşu ile sona erdi.
Dilovası’nda 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümü ve şehitler günü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Dilovası’nda anma töreni Koronavirüs nedeniyle kısıtlı bir katılımla gerçekleşti.

PROTOKOL KATILDI

Dilovası Belediyesi Atatürk anıtı önünde gerçekleşen törene Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü Timur Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve Kurum Müdürleri katıldı.

ÇANAKKALE DESTANI BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

Anma programına katılan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ““Çanakkale Zaferi adeta imkânsızın başarıldığı, vatanı, bayrağı, milleti, dini ve devleti için canını feda eden şehitlerimizin destanıdır. Çanakkale Zaferi, sonuçları itibarıyla dünya tarihini etkileyen bir dönüm noktasıdır. Birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı koruduğumuz sürece yarınlarımız daha güzel ve daha parlak olacaktır. Bu düşüncelerle; Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümünü kutluyor, bize bu mukaddes vatanı emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, milleti ve vatanı için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum ” dedi.

TÖRENE KORONAVİRÜS TEDBİRİ

Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle tedbir amaçlı olarak kısıtlı katılımla gerçekleştirilen anma töreni Atatürk anıtına çelenklerin konulması ve saygı duruşu ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.