Dilovası’nın araç filosu yeni ekskavatör ile daha da güçlendi

Dilovası 28.08.2020 - 09:51, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2520+ kez okundu.
 

Dilovası’nın araç filosu yeni ekskavatör ile daha da güçlendi

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Ankara temasları sonrası Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan talep ettiği hibe ekskavatör önceki gün Dilovası Belediyesi’ne teslim edildi.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir göreve gelir gelmez Dilovası’nın ve Belediyenin ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunları aktarıp çözüm bulmak için sık sık yaptığı Ankara ziyaretlerinin olumlu sonuçları her geçen gün gelmeye devam ediyor.    DİLOVASI’NA GELDİ    Başkan Şayir’in Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda Bakan Murat Kurum’la yaptığı görüşmede ilçenin sorunlarının yanı sıra belediyenin araç filosunda eksik olan ekskavatör talebine olumlu yanıt verilmesinin ardından ekskavatör önceki gün Dilovası’na getirildi.    800 BİN LİRA DEĞERİNDE    Dilovası Belediyesi araç filosuna katılan 800 bin lira değerindeki ekskavatörün tanıtımını yapan Başkan Şayir, şoför koltuğuna oturup deneme sürüşü yaparken, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ve ekibine teşekkür etmeyi unutmadı.   
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Ankara temasları sonrası Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan talep ettiği hibe ekskavatör önceki gün Dilovası Belediyesi’ne teslim edildi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir göreve gelir gelmez Dilovası’nın ve Belediyenin ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunları aktarıp çözüm bulmak için sık sık yaptığı Ankara ziyaretlerinin olumlu sonuçları her geçen gün gelmeye devam ediyor. 

 

DİLOVASI’NA GELDİ 

 

Başkan Şayir’in Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda Bakan Murat Kurum’la yaptığı görüşmede ilçenin sorunlarının yanı sıra belediyenin araç filosunda eksik olan ekskavatör talebine olumlu yanıt verilmesinin ardından ekskavatör önceki gün Dilovası’na getirildi. 

 

800 BİN LİRA DEĞERİNDE 

 

Dilovası Belediyesi araç filosuna katılan 800 bin lira değerindeki ekskavatörün tanıtımını yapan Başkan Şayir, şoför koltuğuna oturup deneme sürüşü yaparken, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ve ekibine teşekkür etmeyi unutmadı. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.