DİLOVASINDA AK PARTİLİ YÖNETİCİ İSTİFA ETTİ

Dilovası 23.02.2019 - 01:41, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2351+ kez okundu.
 

DİLOVASINDA AK PARTİLİ YÖNETİCİ İSTİFA ETTİ

Dilovası’nda geniş bir aileye sahip olan Başimi Aşiretinden, AK Parti mevcut meclis üyelerinden Enver Aydemir, partisinden istifa etti.
AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı da belediye meclis üyesi aday listelerini 18 Şubat Pazartesi günü ilgili ilçelerin seçim kurullarına teslim etti. AK Parti ’de kimi partililer listeyi beğendi, Kimileri ise beğenmeyerek eleştirilerini sıraladı. Yine böyle bir sıkıntı Dilovası’nda meydana geldi. Dilovası’nda geniş bir aileye sahip olan Başimi Aşiretinden, AK Parti  mevcut meclis üyelerinden Enver Aydemir, partisinden istifa etti. AK Parti Dilovası Belediye Meclis üyesi Enver Aydemir, dün Gebze 9. Noterine giderek istifa dilekçesini hazırladı. Enver Aydemir bu dilekçeyi noter kanalıyla AK Parti Genel Merkezine gönderdi ve resmen partisiyle olan bağlarını kopardı. ÖNCE KENDİNİZİ DEĞİŞTİRİN Enver Aydemir istifasını, “Bu şarkı burada biter” diyerek duyurdu. Yaptığı açıklamada kızgın olduğu bariz bir şekilde anlaşılan Enver Aydemir, “Başka birini değiştirmek istiyorsanız, önce kendinizi değiştirin. Değiştiğinizde, çevrenizdekiler de değişecektir” ifadelerine yer verdi.
Dilovası’nda geniş bir aileye sahip olan Başimi Aşiretinden, AK Parti mevcut meclis üyelerinden Enver Aydemir, partisinden istifa etti.

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı da belediye meclis üyesi aday listelerini 18 Şubat Pazartesi günü ilgili ilçelerin seçim kurullarına teslim etti.

AK Parti ’de kimi partililer listeyi beğendi, Kimileri ise beğenmeyerek eleştirilerini sıraladı.

Yine böyle bir sıkıntı Dilovası’nda meydana geldi.

Dilovası’nda geniş bir aileye sahip olan Başimi Aşiretinden, AK Parti  mevcut meclis üyelerinden Enver Aydemir, partisinden istifa etti.

AK Parti Dilovası Belediye Meclis üyesi Enver Aydemir, dün Gebze 9. Noterine giderek istifa dilekçesini hazırladı.

Enver Aydemir bu dilekçeyi noter kanalıyla AK Parti Genel Merkezine gönderdi ve resmen partisiyle olan bağlarını kopardı.

ÖNCE KENDİNİZİ DEĞİŞTİRİN

Enver Aydemir istifasını, “Bu şarkı burada biter” diyerek duyurdu. Yaptığı açıklamada kızgın olduğu bariz bir şekilde anlaşılan Enver Aydemir, “Başka birini değiştirmek istiyorsanız, önce kendinizi değiştirin. Değiştiğinizde, çevrenizdekiler de değişecektir” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.