DİLOVASI’NDA ÇUKAN SESLERİ!

Dilovası 22.12.2018 - 08:43, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2000+ kez okundu.
 

DİLOVASI’NDA ÇUKAN SESLERİ!

31 Mart Yerel Seçimleri için Dilovası’ndaİttifak Adayı olarak gündeme gelen Mustafa Çukan birçok kesim tarafından sevilen kişiliğiyle adaylık için kulislerden yükselen isimlerden biri haline geldi.
31 Mart Yerel Seçimleri için Dilovası’nda Aday adaylığı süresince birçok isim konuşuldu, konuşulan isimlerin arasında Dilovası halkının yakından tanıdığı ve sevdiği isimlerden birisi olan Mustafa Çukan’ın, AK Partinin kuruluşundan itibaren hizmet ettiği ve Dilovası’ndabirçok görev icra ettiği bilinmektedir. Dilovası Belediyesinde Sivil Savunma Amirliği görevini yapmakta olan Çukan, Dilovası Belediye Başkanlığı için halk tarafından adı sık sık anılmaktadır. Birçok farklı kesimden düşünceleri bir araya getiren Çukan, Yapılan araştırmalar neticesinde Dilovası için yaptığı çalışmalar ve hizmetler bölge halkının takdirini kazanmış ve bu doğrultuda AK Partive Milliyetçi Hareket Partisi İttifak Adayı olarak ön görülen isimlerden birisi haline gelmiştir. Dilovası halkı tarafından sevilen ve sayılan bir isim olan ve önemli bir aday olarak görülmekte olan Çukan, Dilovası Belediye Başkanlığı için favori haline gelmiştir.   ÇUKAN OY ORANINI ARTTIR MI? 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde AK PARTİ 43,3 CHP 32,8MHP14, DİĞER 9,8 oy oranları ile sonuçlanmıştır. Önemli bir bölge olan Dilovası, Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisiarasında kurulan Cumhur İttifakı kapsamında Dilovası’nda Cumhur İttifakının 55,29 Millet İttifakı 12,50HDP ise 31,50 oy alarak Cumhur İttifakı büyük bir fark ortaya koymuştur. Yapılan araştırmalara göre Haziran 2018’ de alınan 55,29’luk oy oranınınÇukan ismiyle halkın nezdinde yükselmesi beklenmektedir. Her kesim tarafından sevilen ve desteklenen Çukanın adaylığı durumunda oy oranlarında gözle görülür bir fark olacağı söz konusu. Bu kapsamda yapılacak olan ittifak durumu AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi için önemli bir isim halinegelmektedir.  
31 Mart Yerel Seçimleri için Dilovası’ndaİttifak Adayı olarak gündeme gelen Mustafa Çukan birçok kesim tarafından sevilen kişiliğiyle adaylık için kulislerden yükselen isimlerden biri haline geldi.

31 Mart Yerel Seçimleri için Dilovası’nda Aday adaylığı süresince birçok isim konuşuldu, konuşulan isimlerin arasında Dilovası halkının yakından tanıdığı ve sevdiği isimlerden birisi olan Mustafa Çukan’ın, AK Partinin kuruluşundan itibaren hizmet ettiği ve Dilovası’ndabirçok görev icra ettiği bilinmektedir. Dilovası Belediyesinde Sivil Savunma Amirliği görevini yapmakta olan Çukan, Dilovası Belediye Başkanlığı için halk tarafından adı sık sık anılmaktadır. Birçok farklı kesimden düşünceleri bir araya getiren Çukan, Yapılan araştırmalar neticesinde Dilovası için yaptığı çalışmalar ve hizmetler bölge halkının takdirini kazanmış ve bu doğrultuda AK Partive Milliyetçi Hareket Partisi İttifak Adayı olarak ön görülen isimlerden birisi haline gelmiştir. Dilovası halkı tarafından sevilen ve sayılan bir isim olan ve önemli bir aday olarak görülmekte olan Çukan, Dilovası Belediye Başkanlığı için favori haline gelmiştir.

 

ÇUKAN OY ORANINI ARTTIR MI?

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde AK PARTİ 43,3 CHP 32,8MHP14, DİĞER 9,8 oy oranları ile sonuçlanmıştır. Önemli bir bölge olan Dilovası, Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisiarasında kurulan Cumhur İttifakı kapsamında Dilovası’nda Cumhur İttifakının 55,29 Millet İttifakı 12,50HDP ise 31,50 oy alarak Cumhur İttifakı büyük bir fark ortaya koymuştur. Yapılan araştırmalara göre Haziran 2018’ de alınan 55,29’luk oy oranınınÇukan ismiyle halkın nezdinde yükselmesi beklenmektedir. Her kesim tarafından sevilen ve desteklenen Çukanın adaylığı durumunda oy oranlarında gözle görülür bir fark olacağı söz konusu. Bu kapsamda yapılacak olan ittifak durumu AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi için önemli bir isim halinegelmektedir.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.