DEVA Partisi Kocaeli 1 Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Siyaset 29.11.2020 - 17:45, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2371+ kez okundu.
 

DEVA Partisi Kocaeli 1 Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Kocaeli 1. Olağan İl Kongresi DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımı ile Kocaeli Modern Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.
DEVA Partisi Kocaeli 1. Olağan İl Kongresi DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımı ile Kocaeli Modern Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan mevcut İl Başkanı Adem Koç ile birlikte 377 Delege oy kullanma hakkı bulunurken 40 asil yönetim üyesi, 22 yedek yönetim, 5 disiplin kurulu üyesi, 3 yedek disiplin kurulu üyesi, 26 büyük kurultay delegesi seçimi gerçekleştirildi. Kongrenin Divan Başkanlığını GMYK üyesi Candan Karlıtekin yaparken, katılımın yoğun olduğu gözlemlendi.   DEVA GEBZE TAM KADRO!      DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ve yöneticileri ile Gebze Deva gönüllüleri tam kadro kongrede yerlerini aldılar. Yaklaşık 120 araçlık konvoy ile Gebze’den yola çıkılarak, Kocaeli’nde Genel Başkan Ali Babacan karşılandı ve kongre merkezine geçildi. Kongre merkezinde Av. Kemal Memiş şunları söyledi; ‘Artık Kocaeli il ve ilçe teşkilatlanmalarımızı, kongrelerimizi ve icra kurullarımızı tamamladık. Şimdi mahalli teşkilatlanmaları hızlandırma zamanıdır. Aralık ayı ortasında Gebze ilçe Başkanlık binamızın açılışını yapacağız. Bundan sonra vites yükselterek yolumuza devam edeceğiz. Gebze’nin sorunları çok, derdi çok biliyoruz. Gebze’nin demokrasiye ihtiyacı var. Gebze’nin atılıma ihtiyacı var. Gebze’nin DEVA’ya ihtiyacı var. Biz hazırız.’   YOĞUN KATILIM Kongre salonunda Ali Babacan, alkış ve bayraklarla karşılanırken DEVA Partisi Gençlik Kolları üyeleride tezahüratlarda bulundu. Kongreye gelen bir çok isim içeride yer olmadığından dışarıda kalırken kongreye DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın yanı sıra DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Genel Merkez Başkan Yardımcıları Nihat Ergün, Ali Rıza Babaoğlan, Doğa Şanlıoğlu, Sanem Oktar, Yasemin Bilgesel, Parti Kurucuları, Tunahan Elmas, Ali İhsan Berberoğlu, Rojhan Ölmez, Boran Deniz, Ömer Rıfat Gencal, Candan Karlıtekin, Hüseyin Nalbantoğlu, ve Ali Ufuk Yaşar, İstanbul İl Başkanı Mehmet Gürol Ayan, Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan, Düzce İl Başkanı Murat Caymaz, Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz, Isparta İl Başkanı Şayeste Özer, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, İyi Parti Başkanvekili Turgut Karagöz, Türk-İş Kocaeli İl Temsilcisi Yakup Yıldız, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Gebze EYT üyeleri ve DEVA Kocaeli İl ve ilçe yöneticileriyle delegeler katıldı.  
DEVA Partisi Kocaeli 1. Olağan İl Kongresi DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımı ile Kocaeli Modern Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

DEVA Partisi Kocaeli 1. Olağan İl Kongresi DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımı ile Kocaeli Modern Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Kongrede tek aday olan mevcut İl Başkanı Adem Koç ile birlikte 377 Delege oy kullanma hakkı bulunurken 40 asil yönetim üyesi, 22 yedek yönetim, 5 disiplin kurulu üyesi, 3 yedek disiplin kurulu üyesi, 26 büyük kurultay delegesi seçimi gerçekleştirildi. Kongrenin Divan Başkanlığını GMYK üyesi Candan Karlıtekin yaparken, katılımın yoğun olduğu gözlemlendi.

 

DEVA GEBZE TAM KADRO!

    

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ve yöneticileri ile Gebze Deva gönüllüleri tam kadro kongrede yerlerini aldılar. Yaklaşık 120 araçlık konvoy ile Gebze’den yola çıkılarak, Kocaeli’nde Genel Başkan Ali Babacan karşılandı ve kongre merkezine geçildi.

Kongre merkezinde Av. Kemal Memiş şunları söyledi; ‘Artık Kocaeli il ve ilçe teşkilatlanmalarımızı, kongrelerimizi ve icra kurullarımızı tamamladık. Şimdi mahalli teşkilatlanmaları hızlandırma zamanıdır. Aralık ayı ortasında Gebze ilçe Başkanlık binamızın açılışını yapacağız. Bundan sonra vites yükselterek yolumuza devam edeceğiz. Gebze’nin sorunları çok, derdi çok biliyoruz. Gebze’nin demokrasiye ihtiyacı var. Gebze’nin atılıma ihtiyacı var. Gebze’nin DEVA’ya ihtiyacı var. Biz hazırız.

 

YOĞUN KATILIM

Kongre salonunda Ali Babacan, alkış ve bayraklarla karşılanırken DEVA Partisi Gençlik Kolları üyeleride tezahüratlarda bulundu. Kongreye gelen bir çok isim içeride yer olmadığından dışarıda kalırken kongreye DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın yanı sıra DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Genel Merkez Başkan Yardımcıları Nihat Ergün, Ali Rıza Babaoğlan, Doğa Şanlıoğlu, Sanem Oktar, Yasemin Bilgesel, Parti Kurucuları, Tunahan Elmas, Ali İhsan Berberoğlu, Rojhan Ölmez, Boran Deniz, Ömer Rıfat Gencal, Candan Karlıtekin, Hüseyin Nalbantoğlu, ve Ali Ufuk Yaşar, İstanbul İl Başkanı Mehmet Gürol Ayan, Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan, Düzce İl Başkanı Murat Caymaz, Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz, Isparta İl Başkanı Şayeste Özer, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, İyi Parti Başkanvekili Turgut Karagöz, Türk-İş Kocaeli İl Temsilcisi Yakup Yıldız, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Gebze EYT üyeleri ve DEVA Kocaeli İl ve ilçe yöneticileriyle delegeler katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.