Deva Partisi Gebze lçe Başkanlığı Adres,İletişim Haber

Gündem 22.12.2020 - 10:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2883+ kez okundu.
 

Deva Partisi Gebze lçe Başkanlığı Adres,İletişim Haber

Deva Partisi Gebze İlçe Yerel Yönetimler, Şehircilik, Doğa Hakları ve Çevre Başkanı İsmail Aras
''22 aralık 1914'te Sarıkamış Harekatında Allahuekber dağlarında üzerimize kar, yüreğimize kor düştü. Tarih o gün bir kez daha Mehmetçiğin imanına vatan aşkına şahitlik etti. Sarıkamış şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizi saygıyla minnetle anıyorum. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın." dedi.   Kendisi de Sarıkamış'ın bir evladı olması sebebiyle bölgenin iklim koşullarını iyi bilen Aras, " Sarıkamış'ın yanı sıra Kars, Ardahan, Erzurum başta olmak üzere bu bölgenin iklimi sert ve soğuk olur.  Bugün, biz kışlık elbiselerimizi, botlarımızı giyerken bile doğunun bu zorlu kış şartlarında yine de üşürüz. O gün aziz şehitlerimiz bugünün imkanlarına sahip değillerdi. O dondurucu soğuklara karşı kışlık teçhizatları yoktu. Onlarda bir şey vardı. O da Allah aşkı vatan aşkıydı. Maalesef bu ağır kış şartlarında binlerce Mehmetçiğimiz kar altında donarak şehit oldular. " diyen İsmail Aras Mehmet Akif Ersoy'un "Eş hele dağları örten kar,. Ot değil onlar, dedenin saçları!" dizelerini hatırlatarak gençlerimizin, tarihimizi ve ecdadımızın bu fedakarlıklarını iyi bilmeleri gerektiğini vurguladı.   İsmail Aras" Ben bir Sarıkamışlı olarak Sarıkamış şehitlerine hep kar çiçekleri diyorum. Nasıl ki kar çiçekleri karın bağrında baharın habercisi oldularsa aziz şehitlerimiz de bağımsızlığımızın istiklalimizin habercisi müjdeleyicisi olmuşlardır. Bu nedenle Sarıkamış şehitlerimizi ve tüm aziz şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum." dedi.
Deva Partisi Gebze İlçe Yerel Yönetimler, Şehircilik, Doğa Hakları ve Çevre Başkanı İsmail Aras

''22 aralık 1914'te Sarıkamış Harekatında Allahuekber dağlarında üzerimize kar, yüreğimize kor düştü. Tarih o gün bir kez daha Mehmetçiğin imanına vatan aşkına şahitlik etti. Sarıkamış şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizi saygıyla minnetle anıyorum. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın." dedi.

 

Kendisi de Sarıkamış'ın bir evladı olması sebebiyle bölgenin iklim koşullarını iyi bilen Aras, " Sarıkamış'ın yanı sıra Kars, Ardahan, Erzurum başta olmak üzere bu bölgenin iklimi sert ve soğuk olur.  Bugün, biz kışlık elbiselerimizi, botlarımızı giyerken bile doğunun bu zorlu kış şartlarında yine de üşürüz. O gün aziz şehitlerimiz bugünün imkanlarına sahip değillerdi. O dondurucu soğuklara karşı kışlık teçhizatları yoktu. Onlarda bir şey vardı. O da Allah aşkı vatan aşkıydı. Maalesef bu ağır kış şartlarında binlerce Mehmetçiğimiz kar altında donarak şehit oldular. " diyen İsmail Aras Mehmet Akif Ersoy'un "Eş hele dağları örten kar,. Ot değil onlar, dedenin saçları!" dizelerini hatırlatarak gençlerimizin, tarihimizi ve ecdadımızın bu fedakarlıklarını iyi bilmeleri gerektiğini vurguladı.

 

İsmail Aras" Ben bir Sarıkamışlı olarak Sarıkamış şehitlerine hep kar çiçekleri diyorum. Nasıl ki kar çiçekleri karın bağrında baharın habercisi oldularsa aziz şehitlerimiz de bağımsızlığımızın istiklalimizin habercisi müjdeleyicisi olmuşlardır. Bu nedenle Sarıkamış şehitlerimizi ve tüm aziz şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.