Deva Partisi gebze ilçe başkanı Kemal Memiş Haberleri

Gebze 18.12.2020 - 10:14, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2588+ kez okundu.
 

Deva Partisi gebze ilçe başkanı Kemal Memiş Haberleri

Deva Partisi Gebze İlçe başkanı Kemal Memiş Geçtiğimiz günlerde Tedavi gördüğü Gebze Fatih Devlet hastanesinden taburcu oldu.
Kemal Memiş Taburcu olmasının ardından yaptığı açıklam ada şunları dile getirdi: Sevgili dostlar, 7 günü hastanede olmak üzere, 14 gün boyunca süren tedavim sonunda bugün sonuçlarım temiz çıktı ve Gebze Fatih Devlet Hastanesinin ilgili servisinden taburcu oldum. Çok zorlu geceler ve gündüzler oldu.   Bu süreçte evde aynı hastalık ile başa çıkmaya gayret eden eşimin manevi desteğini unutamam... Kardeşlerim her zaman “CAN/CİĞER” olduklarını gösterdiler...   Hastalığımın ilk gününden beri sürekli alakadar olan, hastane başhekimliğine kadar irtibat kurarak destek veren Parti Başkanım/Deva Partisi İl Başkanı Adem Koç, GTO Başkanı Sayın Nail Çiler, Match Grup Başkanı Muhammet Demirtaş; arayıp soran Deva Partisi İl Yöneticilerim, partimin çok kıymetli İlçe başkanları, diğer siyasi parti ilçe başkanları, Gebze basını...   Beni hiç yalnız bırakmayan ilçe yönetimimim... Akraba ve dostlar, ismini anamadıklarım...   İyiki varsınız, Allah hiç birinizin eksikliğini vermesin, Allah sizi ve çoluk çocuğunuzu korusun
Deva Partisi Gebze İlçe başkanı Kemal Memiş Geçtiğimiz günlerde Tedavi gördüğü Gebze Fatih Devlet hastanesinden taburcu oldu.

Kemal Memiş Taburcu olmasının ardından yaptığı açıklam ada şunları dile getirdi:

Sevgili dostlar,

7 günü hastanede olmak üzere, 14 gün boyunca süren tedavim sonunda bugün sonuçlarım temiz çıktı ve Gebze Fatih Devlet Hastanesinin ilgili servisinden taburcu oldum. Çok zorlu geceler ve gündüzler oldu.
 
Bu süreçte evde aynı hastalık ile başa çıkmaya gayret eden eşimin manevi desteğini unutamam... Kardeşlerim her zaman “CAN/CİĞER” olduklarını gösterdiler...
 
Hastalığımın ilk gününden beri sürekli alakadar olan, hastane başhekimliğine kadar irtibat kurarak destek veren Parti Başkanım/Deva Partisi İl Başkanı Adem Koç, GTO Başkanı Sayın Nail Çiler, Match Grup Başkanı Muhammet Demirtaş; arayıp soran Deva Partisi İl Yöneticilerim, partimin çok kıymetli İlçe başkanları, diğer siyasi parti ilçe başkanları, Gebze basını...
 
Beni hiç yalnız bırakmayan ilçe yönetimimim...
Akraba ve dostlar, ismini anamadıklarım...
 
İyiki varsınız, Allah hiç birinizin eksikliğini vermesin, Allah sizi ve çoluk çocuğunuzu korusun
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.