Deva Gebze’den Gelecek Gebze’ye Ziyaret

Siyaset 04.11.2020 - 16:54, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1541+ kez okundu.
 

Deva Gebze’den Gelecek Gebze’ye Ziyaret

Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu’nu ziyaret etti.
Müslüm Osmanoğlu, bizlere hayırlı olsun ziyaretine gelen Kemal bey’e teşekkür ediyorum. Gebze’nin sorunlarını hep beraber çözüme kavuşturmalıyız ve Gebze için beraber hareket etmeliyiz’’ dedi. Kongre’ye Davet Kemal Memiş ziyaret sonunda 08 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00’da Salon Toprak Havuzbaşı Düğün Salonu’nda yapılacak olan Gebze 1.Olağan Kongremize sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız diyerek Müslüm Osmanoğlu’nu kongreye davet etti. Osmanoğlu, Kemal Memiş’in daveti üzerine kongreye katılacağını duyurdu.
Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu’nu ziyaret etti.

Müslüm Osmanoğlu, bizlere hayırlı olsun ziyaretine gelen Kemal bey’e teşekkür ediyorum. Gebze’nin sorunlarını hep beraber çözüme kavuşturmalıyız ve Gebze için beraber hareket etmeliyiz’’ dedi.

Kongre’ye Davet

Kemal Memiş ziyaret sonunda 08 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00’da Salon Toprak Havuzbaşı Düğün Salonu’nda yapılacak olan Gebze 1.Olağan Kongremize sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız diyerek Müslüm Osmanoğlu’nu kongreye davet etti.

Osmanoğlu, Kemal Memiş’in daveti üzerine kongreye katılacağını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.