Deva’dan Geleceğe ziyaret!

Çayırova 20.02.2021 - 12:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2446+ kez okundu.
 

Deva’dan Geleceğe ziyaret!

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Ziyarete Deva Partisi  İl Yönetim Kurulu Üyesi  Özlem Kaya’da katıldı.   Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ ve yönetimi 19 Şubat Cuma günü Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci ve yönetimini İlçe Teşkilat binasında ziyaret etti.    Demirci yaptığı konuşmada; Deva Partisi  Çayırova İlçe Başkanı Sayın Mehmet Saraç ve Yönetimine ; ayrıca Deva Partisi İl Yönetim  Kurulu Üyesi Özlem Kaya Hanımefendiye nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.   İnşaallah hem ilçemiz hemde ülkemiz için görüş alışverişlerimiz bu şekilde sürecek. Dedi.   Saraç; program da yaptığı konuşma da; Teşkilat Binası açılışımız ve de 1.Olağan Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Sayın: Kağan Demirci ve ekibine bugün bir iade-i ziyaret gerçekleştirdik. Misafirperverliği için Kağan bey ve yönetimine çok teşekkür ederim. İlçemiz ve Ülkemiz; başta ekonomik kriz, ve pandemi olmak üzere bir çok siyasi mesele yüzünden sıkıntılı ve zor günler geçiriyor. İnşaallah bu süreçler de daha sık bir araya geleceğiz ve bu meselelerin çözüm yolları için istişareler de bulunacağız.  
Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarete Deva Partisi  İl Yönetim Kurulu Üyesi  Özlem Kaya’da katıldı.

 

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ ve yönetimi 19 Şubat Cuma günü Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci ve yönetimini İlçe Teşkilat binasında ziyaret etti. 

 

Demirci yaptığı konuşmada; Deva Partisi  Çayırova İlçe Başkanı Sayın Mehmet Saraç ve Yönetimine ; ayrıca Deva Partisi İl Yönetim  Kurulu Üyesi Özlem Kaya Hanımefendiye nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.

 

İnşaallah hem ilçemiz hemde ülkemiz için görüş alışverişlerimiz bu şekilde sürecek. Dedi.

 

Saraç; program da yaptığı konuşma da; Teşkilat Binası açılışımız ve de 1.Olağan Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Sayın: Kağan Demirci ve ekibine bugün bir iade-i ziyaret gerçekleştirdik. Misafirperverliği için Kağan bey ve yönetimine çok teşekkür ederim. İlçemiz ve Ülkemiz; başta ekonomik kriz, ve pandemi olmak üzere bir çok siyasi mesele yüzünden sıkıntılı ve zor günler geçiriyor. İnşaallah bu süreçler de daha sık bir araya geleceğiz ve bu meselelerin çözüm yolları için istişareler de bulunacağız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.