DEVA ÇAYIROVA CEM VAKFI ABDAL MUSA CEMEVİ ZİYARET ETTİ

Çayırova 04.04.2021 - 13:56, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2592+ kez okundu.
 

DEVA ÇAYIROVA CEM VAKFI ABDAL MUSA CEMEVİ ZİYARET ETTİ

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ; Çayırova Cem Vakfı Abdal Musa Cemevi’ni ziyaret etti.
Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri 02 Nisan Cuma günü   Çayırova Cem Vakfı  Abdal Musa Cemevi’ni ziyaret etti.   Ziyarete Deva Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Kaya’da  eşlik etti.   Çayırova Cem Vakfı  Abdal Musa Cemevi Başkanı Halil İbrahim Araz ziyarette yaptığı konuşmada; Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı  Mehmet Saraç Bey’e ve yönetici arkadaşlara bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Ziyaretten büyük mutluluk duyduk.   İlçemizin kardeşlik iklimine katkıda bulunmaktan dolayı çok sevinçliyiz dedi.   Daha sonra söz alan Cemevi Dedesi Mesut Yıldırım; Ziyaretten çok mutlu olduklarını ve kardeşliğimizi pekiştirecek bu görüşmelerin daha sık yapılması gerektiğini ifade etti.   Bu konuşmalardan sonra; Cem Vakfı Genel Merkez Yöneticisi ve aynı zaman da Deva Partisi Genel Başkanı Sayın: Ali Babacan’ın Başdanışmanı Cem Avşar’da zoom üzerinden toplantıya katılım sağladı. Cem Avşar telekonferans yöntemiyle katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada; Daha önce Çayırova Teşkilatımızın açılış ve Kongre programına katılım sağlamıştık. Bugün de Vakfımızın Çayırova Şubesini ziyaret eden Deva Çayırova Teşkilatımızın ziyareti sebebiyle görüntülü olarak ta olsa katılım sağlamak bizi çokmutlu etti.   Hem Teşkilatımıza ve hemde Cem Vakfımızın Çayırova Başkanına ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi sunarım dedi.   Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Saraç’da programda yaptığı konuşma da; bugün Çayırova Cem Vakfı  Abdal Musa Cemevi’ni ziyaret ettik. Ziyaret bizleri ziyadesiyle çok mutlu etti. Başta Vakıf Başkanımız Sayın Halil İbrahim Araz Bey’e, Cemevi Dedemiz Sayın: Mesut Yıldırım Bey’e ve kurumun değerli yöneticilerine şükranlarımı sunarım dedi.      
Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ; Çayırova Cem Vakfı Abdal Musa Cemevi’ni ziyaret etti.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri 02 Nisan Cuma günü   Çayırova Cem Vakfı  Abdal Musa Cemevi’ni ziyaret etti.

 

Ziyarete Deva Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Kaya’da  eşlik etti.

 

Çayırova Cem Vakfı  Abdal Musa Cemevi Başkanı Halil İbrahim Araz ziyarette yaptığı konuşmada; Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı  Mehmet Saraç Bey’e ve yönetici arkadaşlara bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Ziyaretten büyük mutluluk duyduk.

 

İlçemizin kardeşlik iklimine katkıda bulunmaktan dolayı çok sevinçliyiz dedi.

 

Daha sonra söz alan Cemevi Dedesi Mesut Yıldırım; Ziyaretten çok mutlu olduklarını ve kardeşliğimizi pekiştirecek bu görüşmelerin daha sık yapılması gerektiğini ifade etti.

 

Bu konuşmalardan sonra; Cem Vakfı Genel Merkez Yöneticisi ve aynı zaman da Deva Partisi Genel Başkanı Sayın: Ali Babacan’ın Başdanışmanı Cem Avşar’da zoom üzerinden toplantıya katılım sağladı. Cem Avşar telekonferans yöntemiyle katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada; Daha önce Çayırova Teşkilatımızın açılış ve Kongre programına katılım sağlamıştık. Bugün de Vakfımızın Çayırova Şubesini ziyaret eden Deva Çayırova Teşkilatımızın ziyareti sebebiyle görüntülü olarak ta olsa katılım sağlamak bizi çokmutlu etti.

 

Hem Teşkilatımıza ve hemde Cem Vakfımızın Çayırova Başkanına ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi sunarım dedi.

 

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Saraç’da programda yaptığı konuşma da; bugün Çayırova Cem Vakfı  Abdal Musa Cemevi’ni ziyaret ettik. Ziyaret bizleri ziyadesiyle çok mutlu etti. Başta Vakıf Başkanımız Sayın Halil İbrahim Araz Bey’e, Cemevi Dedemiz Sayın: Mesut Yıldırım Bey’e ve kurumun değerli yöneticilerine şükranlarımı sunarım dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.