Detay Hasar’dan 2. Eğitim zirvesi gerçekleşti

Ekonomi 22.10.2018 - 17:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2402+ kez okundu.
 

Detay Hasar’dan 2. Eğitim zirvesi gerçekleşti

Trafik ve iş kazaları sonrasında, mağdurların her zaman yanında olan Detay Hasar Danışmanlığı, geçtiğimiz hafta başarılı bir eğitim seminerini daha geride bıraktı. İ
Trafik ve iş kazaları sonrasında, mağdurların her zaman yanında olan Detay Hasar Danışmanlığı, geçtiğimiz hafta başarılı bir eğitim seminerini daha geride bıraktı. İzmit Luxor Gardan Hotel’de düzenlenen 2. Eğitim ve Değerlendirme toplantısına genel müdürlük çalışanları ve temsilci ekiplerinin yanı sıra yurt çapında bölge müdürleri, il müdürleri ve şirket temsilcileri katıldı. İzmit Luxor Gardan Hotel’de düzenlenen 2. Eğitim ve Değerlendirme toplantısında konuşan Genel Müdür Erkan Edeş, “her geçen yıl büyüyen ve başarılı işlere imza atan ekibimizle hem moral depolamak hem de performansı arttırmaya yönelik çalışmalara bir yenisini daha ekledik. Biliyoruz ki, alınan eğitimler ve sektörde edindiğimiz tecrübelerle daha da yukarılara çıkacağız. Toplantımıza katılan tüm ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz” dedi. Seminerde trafik kazaları bilirkişisi Özden Şahin yaptığı konuşmada Türkiye de gerçekleşen kazaların istatistiklerine ve sebeplerine değinirken, katılan temsilcileri kusur dağılımları hakkında da bilgilendirdi. Avukat Ergin Gümüş ise trafik kazalarında zamanaşımı, sektörde son zamanlarda yapılan değişiklikler ve yaşanan hukuki süreç hakkında tüm il müdürü ve temsilcileri bilgilendirdi.  
Trafik ve iş kazaları sonrasında, mağdurların her zaman yanında olan Detay Hasar Danışmanlığı, geçtiğimiz hafta başarılı bir eğitim seminerini daha geride bıraktı. İ

Trafik ve iş kazaları sonrasında, mağdurların her zaman yanında olan Detay Hasar Danışmanlığı, geçtiğimiz hafta başarılı bir eğitim seminerini daha geride bıraktı. İzmit Luxor Gardan Hotel’de düzenlenen 2. Eğitim ve Değerlendirme toplantısına genel müdürlük çalışanları ve temsilci ekiplerinin yanı sıra yurt çapında bölge müdürleri, il müdürleri ve şirket temsilcileri katıldı.


İzmit Luxor Gardan Hotel’de düzenlenen 2. Eğitim ve Değerlendirme toplantısında konuşan Genel Müdür Erkan Edeş, “her geçen yıl büyüyen ve başarılı işlere imza atan ekibimizle hem moral depolamak hem de performansı arttırmaya yönelik çalışmalara bir yenisini daha ekledik. Biliyoruz ki, alınan eğitimler ve sektörde edindiğimiz tecrübelerle daha da yukarılara çıkacağız. Toplantımıza katılan tüm ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz” dedi.


Seminerde trafik kazaları bilirkişisi Özden Şahin yaptığı konuşmada Türkiye de gerçekleşen kazaların istatistiklerine ve sebeplerine değinirken, katılan temsilcileri kusur dağılımları hakkında da bilgilendirdi. Avukat Ergin Gümüş ise trafik kazalarında zamanaşımı, sektörde son zamanlarda yapılan değişiklikler ve yaşanan hukuki süreç hakkında tüm il müdürü ve temsilcileri bilgilendirdi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.