DEAŞ operasyonunda gözaltına alınan 5 şüpheli adliyede

3.Sayfa (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.03.2021 - 23:54, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 1984+ kez okundu.
 

DEAŞ operasyonunda gözaltına alınan 5 şüpheli adliyede

Kocaeli merkezli DEAŞ operasyonunda gözaltına alınan 5 şüpheli adliyede
Kocaeli ve İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 zanlı adliyeye sevk edildi. İl Jandarma Komutanlığınca, DEAŞ'ın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında yakalanan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri tamamlandı. Suriye'de 2014-2019 yıllarında örgütün silahlı eylemlerine katıldıkları iddia edilen zanlılar, sağlık kontrolünün ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Jandarma ekiplerince, 1 Mart'ta Kocaeli ve İstanbul'da 5 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınmıştı.
Kocaeli merkezli DEAŞ operasyonunda gözaltına alınan 5 şüpheli adliyede

Kocaeli ve İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 zanlı adliyeye sevk edildi.

İl Jandarma Komutanlığınca, DEAŞ'ın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında yakalanan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Suriye'de 2014-2019 yıllarında örgütün silahlı eylemlerine katıldıkları iddia edilen zanlılar, sağlık kontrolünün ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Jandarma ekiplerince, 1 Mart'ta Kocaeli ve İstanbul'da 5 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.