Davutoğlu:Bütün Anadolu’yu Ayağa Kaldırırım

Gündem 18.07.2020 - 19:38, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3132+ kez okundu.
 

Davutoğlu:Bütün Anadolu’yu Ayağa Kaldırırım

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, memleketi Konya'da dün katıldığı bazı etkinliklerin ardından bugün de partisinin Meram ve Karatay ilçe kongrelerine katıldı.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, memleketi Konya'da dün katıldığı bazı etkinliklerin ardından bugün de partisinin Meram ve Karatay ilçe kongrelerine katıldı. Kongrede partililere seslenen Davutoğlu, Siyasi Partiler Kanunu’nu değiştirerek halkın iradesiyle tercih yapmasının engellendiğini ifade etti. ANADOLU'YU AYAĞA KALDIRIRIM Davutoğlu, konuyla ilgili tepkisini şu ifadelerle dile getirdi; “Onlar bizi susturmaya çalışsalar, medya ambargosu uygulasalar, biz sadece halkın karşısına geçip selam veririz. Hani Arakanlılara ‘Selamun Aleyküm’ demiştim ya ve binlerce Arakanlı ‘Aleyküm Selam’ demişti ya, Anadolu’ya çıkarım ve sadece ‘Esselamun Aleyküm’ derim, bütün Anadolu’yu ayağa kaldırırım. Kimse engel olamaz!”
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, memleketi Konya'da dün katıldığı bazı etkinliklerin ardından bugün de partisinin Meram ve Karatay ilçe kongrelerine katıldı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, memleketi Konya'da dün katıldığı bazı etkinliklerin ardından bugün de partisinin Meram ve Karatay ilçe kongrelerine katıldı.

Kongrede partililere seslenen Davutoğlu, Siyasi Partiler Kanunu’nu değiştirerek halkın iradesiyle tercih yapmasının engellendiğini ifade etti.

ANADOLU'YU AYAĞA KALDIRIRIM

Davutoğlu, konuyla ilgili tepkisini şu ifadelerle dile getirdi;

“Onlar bizi susturmaya çalışsalar, medya ambargosu uygulasalar, biz sadece halkın karşısına geçip selam veririz. Hani Arakanlılara ‘Selamun Aleyküm’ demiştim ya ve binlerce Arakanlı ‘Aleyküm Selam’ demişti ya, Anadolu’ya çıkarım ve sadece ‘Esselamun Aleyküm’ derim, bütün Anadolu’yu ayağa kaldırırım. Kimse engel olamaz!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.