Darıca Kültürler Kaynaşması İptal mi?

29.04.2019 - 13:52, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3190+ kez okundu.
 

Darıca Kültürler Kaynaşması İptal mi?

-Haber:Bülent TANER-
Darıca'da Belediye Başkanın Değişmesiyle Bir Çok Organizasyonlar Hakkında  Acaba Yapılacakmı Soruları Yavaş Yavaş Cevabını Bulmaya  Başlıyor. Bu Sene Sokak İftarları,Maraton Koşuları ve Darıcada Kültürler Kaynaşıyor Organizasyonlarında Değişiklik Yapılmaya Başladı. Sokak İftarları ve Maraton Koşuları Tamamen İptal Olup Kültürler Kaynaşmasına da ise  Değişiklikler Yapılacak..  Final Gecelerine Yüklü Miktarda Para Verilip Sanatçılar Çağırılmayacak.. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Şenlikler için Herşey Aynı olacak Lakin büyük Bütçeler Gerektiren Final Geceleri Olmayacak.. Bu Düşünceyle Halkın Taktirini Kazanan Bıyık Belediyedeki İsrafı En Aza Düşürmeye Çalıştığını Söyledi..
-Haber:Bülent TANER-

Darıca'da Belediye Başkanın Değişmesiyle Bir Çok Organizasyonlar Hakkında  Acaba Yapılacakmı Soruları Yavaş Yavaş Cevabını Bulmaya  Başlıyor. Bu Sene Sokak İftarları,Maraton Koşuları ve Darıcada Kültürler Kaynaşıyor Organizasyonlarında Değişiklik Yapılmaya Başladı. Sokak İftarları ve Maraton Koşuları Tamamen İptal Olup Kültürler Kaynaşmasına da ise  Değişiklikler Yapılacak.. 

Final Gecelerine Yüklü Miktarda Para Verilip Sanatçılar Çağırılmayacak..

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Şenlikler için Herşey Aynı olacak Lakin büyük Bütçeler Gerektiren Final Geceleri Olmayacak..

Bu Düşünceyle Halkın Taktirini Kazanan Bıyık Belediyedeki İsrafı En Aza Düşürmeye Çalıştığını Söyledi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.