Darıca’da Yeni Tören Alanı Açıldı

Gündem 13.03.2020 - 13:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2175+ kez okundu.
 

Darıca’da Yeni Tören Alanı Açıldı

Darıca’da Cumhuriyet Meydanı'nın Metro çalışmaları nedeniyle kapatılması nedeniyle Darıca sahilde yeni tören alanı oluşturuldu. Meydandaki Atatürk anıtı da sahile taşınırken resmi törenin ardından yeni tören alanı açıldı.
Metro çalışmaları nedeniyle kapatılan Darıca Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtı, Darıca sahilde amfi tiyatro yanında oluşturulan tören alanına taşındı. Törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, siyasi parti temsilcileri, STK’lar ve muhtarlar katıldı. BIYIK: “YENİ TÖREN ALANI” Törenin açılış konuşmasını yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Mecliste aldığımız kararla birlikte yeni tören alanı olarak sahildeki bu alanı belirledik. Bildiğiniz gibi Cumhuriyet Meydanı’mız Darıca için asrın projesi olan Darıca-Gebze metrosu çalışması için kapatıldı. Meydandaki Atatürk anıtını da buraya taşıdık. Yeni meydan yapılana kadar artık resmi törenleri de burada yapacağız” diye konuştu. KARAMAN: “HAYIRLI OLSUN” Başkan Muzaffer Bıyık’ın ardından Darıca Kaymakamı Ömer Karaman da selamlama konuşması yaptı ve “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün muhteşem heykelini, usulüne uygun olarak sayın belediye başkanımız ve meclis üyelerimizin ittifakı sonucu alınan kararla, çok güzel bir programla buraya almamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Deniz kenarındaki bu tören alanını bundan sonra geçici bir süreliğine de olsa birlikte kullanacağız, hayırlı uğurlu olsun’’ dedi. Konuşmaların ardından İstiklal Marşı okundu ve Türk Bayrağının göndere çekimiyle birlikte tören alanının resmi açılışı gerçekleşti.
Darıca’da Cumhuriyet Meydanı'nın Metro çalışmaları nedeniyle kapatılması nedeniyle Darıca sahilde yeni tören alanı oluşturuldu. Meydandaki Atatürk anıtı da sahile taşınırken resmi törenin ardından yeni tören alanı açıldı.

Metro çalışmaları nedeniyle kapatılan Darıca Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtı, Darıca sahilde amfi tiyatro yanında oluşturulan tören alanına taşındı. Törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, siyasi parti temsilcileri, STK’lar ve muhtarlar katıldı.

BIYIK: “YENİ TÖREN ALANI”
Törenin açılış konuşmasını yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Mecliste aldığımız kararla birlikte yeni tören alanı olarak sahildeki bu alanı belirledik. Bildiğiniz gibi Cumhuriyet Meydanı’mız Darıca için asrın projesi olan Darıca-Gebze metrosu çalışması için kapatıldı. Meydandaki Atatürk anıtını da buraya taşıdık. Yeni meydan yapılana kadar artık resmi törenleri de burada yapacağız” diye konuştu.

KARAMAN: “HAYIRLI OLSUN”
Başkan Muzaffer Bıyık’ın ardından Darıca Kaymakamı Ömer Karaman da selamlama konuşması yaptı ve “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün muhteşem heykelini, usulüne uygun olarak sayın belediye başkanımız ve meclis üyelerimizin ittifakı sonucu alınan kararla, çok güzel bir programla buraya almamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Deniz kenarındaki bu tören alanını bundan sonra geçici bir süreliğine de olsa birlikte kullanacağız, hayırlı uğurlu olsun’’ dedi. Konuşmaların ardından İstiklal Marşı okundu ve Türk Bayrağının göndere çekimiyle birlikte tören alanının resmi açılışı gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.