Darıca'da tarihi eser kaçakçılığına geçit yok

Darıca 18.07.2021 - 00:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2846+ kez okundu.
 

Darıca'da tarihi eser kaçakçılığına geçit yok

Kocaeli'de tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen 47 sikke ele geçirildi
      KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Darıca ilçesinde tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen 47 sikkenin ele geçirildiği operasyonda bir kişi hakkında adli işlem yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, polis ekipleri, kaçakçılığın men ve takibine yönelik çalışmalar kapsamında ilçedeki bir evde arama yaptı. Aramada, tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen farklı tür ve boyutlarda 47 sikke ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
Kocaeli'de tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen 47 sikke ele geçirildi
 
 
 

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Darıca ilçesinde tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen 47 sikkenin ele geçirildiği operasyonda bir kişi hakkında adli işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, polis ekipleri, kaçakçılığın men ve takibine yönelik çalışmalar kapsamında ilçedeki bir evde arama yaptı.

Aramada, tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen farklı tür ve boyutlarda 47 sikke ele geçirildi.

Olayla ilgili bir şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.