Darıca'da 8 Mart Dünya Kadınlar Güne Özel Proğram Düzenlendi.

Yaşam 09.03.2020 - 12:21, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2265+ kez okundu.
 

Darıca'da 8 Mart Dünya Kadınlar Güne Özel Proğram Düzenlendi.

Darıca'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günen Özel Proğram Düzenlendi.
Darıca Belediyesi v Ak Parti Darıca kadın kollarının birlikte organize ettiği bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe birçok sivil toplum kuruluşunun kadın üyelerinin yanı sıra Basşan Muzaffer Bıyık'ta bu anlamlı günde kadınları yanlız bırakmadı. Etkinliğe katılanlar arasında : Samcunlular federasyon'u Kadınkolları,Yaşlılar derneği,Engelliler derneği,Kentin kadınları platformu ve İyilik kervanı ekibi ile birlikte katıldılar.  
Darıca'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günen Özel Proğram Düzenlendi.

Darıca Belediyesi v Ak Parti Darıca kadın kollarının birlikte organize ettiği bir etkinlik düzenledi.

Etkinliğe birçok sivil toplum kuruluşunun kadın üyelerinin yanı sıra Basşan Muzaffer Bıyık'ta bu anlamlı günde kadınları yanlız bırakmadı.

Etkinliğe katılanlar arasında : Samcunlular federasyon'u Kadınkolları,Yaşlılar derneği,Engelliler derneği,Kentin kadınları platformu ve İyilik kervanı ekibi ile birlikte katıldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.