Darıca Belediyesi’nden okullara dezenfektan standı

Darıca 11.11.2020 - 11:51, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2213+ kez okundu.
 

Darıca Belediyesi’nden okullara dezenfektan standı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaptığı örnek çalışmalarla takdir toplayan Darıca Belediyesi, pandemiye yönelik çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki tüm okullara dezenfektan standı dağıttı.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaptığı fark yaratan çalışmalarla dikkat çeken Darıca Belediyesi, örnek bir çalışmaya daha imza attı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçe genelinde bütün okullara dezenfektan standı dağıtıldı. Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışma kapsamında dezenfektan stantları okul girişlerine yerleştirildi. Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne de dezenfektan standı yerleştirilirken Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen de okula giderek öğretmen ve öğrencilerle hasbihal edip tedbirlere uyulmasını istediler.     BIYIK: “BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”     Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini ifade ederek hep birlikte tedbirlere uyulursa virüsün yok olacağını belirtti ve şöyle konuştu: “Pandemi sürecinin başından beri Darıca Belediyesi olarak yoğun bir şekilde çalışmalarımız sürüyor. Özellikle vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan toplu ulaşım araçları, parklar, ibadethaneler, kamu kurum ve kuruluşları gibi yerleri düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Okulların açılmasıyla birlikte okullarımızı da belirli periyotlar halinde dezenfekte ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlığı ve huzuru için gerekli tüm çalışmaları Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte yapıyoruz. İlçemizde bulunan tüm okullara dezenfekte standı dağıtarak öğrencilerimizin ve eğitimcilerimizin kullanımına sunduk. Temizlik, maske ve mesafe kuralına hep birlikte uymamız gerekiyor. Hep birlikte inşallah bu süreci atlatacağız.”
Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaptığı örnek çalışmalarla takdir toplayan Darıca Belediyesi, pandemiye yönelik çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki tüm okullara dezenfektan standı dağıttı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaptığı fark yaratan çalışmalarla dikkat çeken Darıca Belediyesi, örnek bir çalışmaya daha imza attı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçe genelinde bütün okullara dezenfektan standı dağıtıldı. Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışma kapsamında dezenfektan stantları okul girişlerine yerleştirildi. Füsun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne de dezenfektan standı yerleştirilirken Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen de okula giderek öğretmen ve öğrencilerle hasbihal edip tedbirlere uyulmasını istediler.

 

 

BIYIK: “BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

 

 

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini ifade ederek hep birlikte tedbirlere uyulursa virüsün yok olacağını belirtti ve şöyle konuştu: “Pandemi sürecinin başından beri Darıca Belediyesi olarak yoğun bir şekilde çalışmalarımız sürüyor. Özellikle vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan toplu ulaşım araçları, parklar, ibadethaneler, kamu kurum ve kuruluşları gibi yerleri düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Okulların açılmasıyla birlikte okullarımızı da belirli periyotlar halinde dezenfekte ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlığı ve huzuru için gerekli tüm çalışmaları Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte yapıyoruz. İlçemizde bulunan tüm okullara dezenfekte standı dağıtarak öğrencilerimizin ve eğitimcilerimizin kullanımına sunduk. Temizlik, maske ve mesafe kuralına hep birlikte uymamız gerekiyor. Hep birlikte inşallah bu süreci atlatacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.