Darıca Belediyesi, kent estetiğine önem veriyor

Darıca 24.12.2020 - 11:27, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1917+ kez okundu.
 

Darıca Belediyesi, kent estetiğine önem veriyor

Darıca Belediyesi, vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçirirken bir yandan da kent estetiğine önem veriyor. Şehri güzelleştirmek adına çalışmalar yapan ekipler, ilçe genelinde grafiti sanatıyla şehri güzelleştiriyor.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçe genelinde vatandaşların hayatına dokunan projeleri hayata geçiren ekipler, bir yandan da kent estetiğine önem vererek şehri güzelleştirmek adına çalışmalar yürütüyor.     Daha önce trafolar ve ilçenin farklı noktalarında grafiti sanatıyla resimler çizilirken uygulama vatandaşlardan büyük beğeni toplamıştı. Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Aşıroğlu Köprüsü’nün ayakları da kent estetiğine uygun olarak grafiti sanatıyla boyanırken ortaya çıkan tablolar vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.   BIYIK: “KENTİ GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”   Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kent estetiğine önem verdiklerini ifade ederken “Bir yandan ilçemize önemli eserler kazandırmak için gece gündüz canla başla çalışırken bir yandan da kent estetiğine önem vererek şehrimizi güzelleştirmek için gayret ediyoruz.     Grafiti sanatıyla ilçemizin farklı noktalarında uyguladığımız resimlerin vatandaşlarımız tarafından da beğenilmesi bizi mutlu ediyor.     Darıca’ya kazandıracağımız eserlerle vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam ederken kentimizin estetik görünümünü de güzelleştirerek ilçemizdeki herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir şehir inşa etmek istiyoruz. Bu amaçla farklı noktalarda grafiti çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.
Darıca Belediyesi, vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçirirken bir yandan da kent estetiğine önem veriyor. Şehri güzelleştirmek adına çalışmalar yapan ekipler, ilçe genelinde grafiti sanatıyla şehri güzelleştiriyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçe genelinde vatandaşların hayatına dokunan projeleri hayata geçiren ekipler, bir yandan da kent estetiğine önem vererek şehri güzelleştirmek adına çalışmalar yürütüyor.

 

 

Daha önce trafolar ve ilçenin farklı noktalarında grafiti sanatıyla resimler çizilirken uygulama vatandaşlardan büyük beğeni toplamıştı. Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Aşıroğlu Köprüsü’nün ayakları da kent estetiğine uygun olarak grafiti sanatıyla boyanırken ortaya çıkan tablolar vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

 

BIYIK: “KENTİ GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kent estetiğine önem verdiklerini ifade ederken “Bir yandan ilçemize önemli eserler kazandırmak için gece gündüz canla başla çalışırken bir yandan da kent estetiğine önem vererek şehrimizi güzelleştirmek için gayret ediyoruz.

 

 

Grafiti sanatıyla ilçemizin farklı noktalarında uyguladığımız resimlerin vatandaşlarımız tarafından da beğenilmesi bizi mutlu ediyor.

 

 

Darıca’ya kazandıracağımız eserlerle vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam ederken kentimizin estetik görünümünü de güzelleştirerek ilçemizdeki herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir şehir inşa etmek istiyoruz. Bu amaçla farklı noktalarda grafiti çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.