Darıca Belediyesi, Hz. Muhammed'in hayatını anlatan kitaplar dağıttı

Darıca 30.10.2020 - 23:02, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1668+ kez okundu.
 

Darıca Belediyesi, Hz. Muhammed'in hayatını anlatan kitaplar dağıttı

Darıca Belediyesi, Fransa başta olmak üzere batı ülkelerinde Peygamberimize yönelik saygısız ifade ve davranışlara tepki göstermek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Hz. Muhammed’in hayatını anlatan kitap dağıttı.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Fransa başta olmak üzere batı ülkelerinde Peygamberimize yönelik saygısız ifade ve davranışlara tepki göstermek ve farkındalık oluşturmak amacıyla ilçede Hz. Muhammed’in hayatını anlatan kitap dağıtıldı.     Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da Fatih Orta Camii’nde Cuma namazının ardından vatandaşlara kitap dağıtırken ilçe genelinde 3 bin kitabın dağıtıldığı belirtildi.     BIYIK TEPKİ GÖSTERDİ     Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Fransa ve batı ülkelerine sert tepki göstererek “dinimize, peygamberimize ve bayrağımıza dil uzatanların dilini, el uzatanların elini keseriz” diye konuştu. Hz. Muhammed’in hayatını herkesin örnek alması gerektiğini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Peygamber efendimizi daima örnek alıyoruz. Peygamberimize dil uzatanları şiddetle kınıyoruz. Ülkemize, bayrağımıza ve dinimize uzanan kötü elleri bu aziz millet kıracaktır.     En kutsalımız olan Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’e yönelik yapılan bu çirkin saldırıları boykot etmek ve farkındalık oluşturmak adına bu etkinliği düzenledik. Bu zihniyetin amacı İslam’ı kötülemek. Bazı gruplar İslamofobi adı altında Müslümanlara terörist diyor. Müslüman bir insandan terörist olmaz. Biz bunu her yerde anlatacağız” dedi
Darıca Belediyesi, Fransa başta olmak üzere batı ülkelerinde Peygamberimize yönelik saygısız ifade ve davranışlara tepki göstermek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Hz. Muhammed’in hayatını anlatan kitap dağıttı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Fransa başta olmak üzere batı ülkelerinde Peygamberimize yönelik saygısız ifade ve davranışlara tepki göstermek ve farkındalık oluşturmak amacıyla ilçede Hz. Muhammed’in hayatını anlatan kitap dağıtıldı.

 

 

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da Fatih Orta Camii’nde Cuma namazının ardından vatandaşlara kitap dağıtırken ilçe genelinde 3 bin kitabın dağıtıldığı belirtildi.

 

 

BIYIK TEPKİ GÖSTERDİ

 

 

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Fransa ve batı ülkelerine sert tepki göstererek “dinimize, peygamberimize ve bayrağımıza dil uzatanların dilini, el uzatanların elini keseriz” diye konuştu. Hz. Muhammed’in hayatını herkesin örnek alması gerektiğini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Peygamber efendimizi daima örnek alıyoruz. Peygamberimize dil uzatanları şiddetle kınıyoruz. Ülkemize, bayrağımıza ve dinimize uzanan kötü elleri bu aziz millet kıracaktır.

 

 

En kutsalımız olan Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’e yönelik yapılan bu çirkin saldırıları boykot etmek ve farkındalık oluşturmak adına bu etkinliği düzenledik. Bu zihniyetin amacı İslam’ı kötülemek. Bazı gruplar İslamofobi adı altında Müslümanlara terörist diyor. Müslüman bir insandan terörist olmaz. Biz bunu her yerde anlatacağız” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.