Darıca Belediye Başkan adayı Muzaffer Bıyık -Darıca Sondakika

Gündem 31.10.2018 - 21:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1523+ kez okundu.
 

Darıca Belediye Başkan adayı Muzaffer Bıyık -Darıca Sondakika

Muzaffer Bıyık Başkanlık Yolunda İlk Adımı attı.
Ak Parti Darıca İlçe  Başkanı Muzaffer Bıyık, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Darıca’dan belediye başkan aday adaylığı için istifa etti. 7 ' yıldan bu yana  Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Muzaffer Bıyık, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Kocaeli Darıca ilçesinden  belediye Başkan Aday Adayı olabilmek için bu görevinden istifa etti. Muzaffer Bıyık’tan boşalan İlçe Teşkilat Başkanlığı görevine vekaleten  İlçe Başkan Yardımcısı Av. Ufuk Acay sürdürecek.  
Muzaffer Bıyık Başkanlık Yolunda İlk Adımı attı.

Ak Parti Darıca İlçe  Başkanı Muzaffer Bıyık, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Darıca’dan belediye başkan aday adaylığı için istifa etti.

7 ' yıldan bu yana  Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Muzaffer Bıyık, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Kocaeli Darıca ilçesinden  belediye Başkan Aday Adayı olabilmek için bu görevinden istifa etti.

Muzaffer Bıyık’tan boşalan İlçe Teşkilat Başkanlığı görevine vekaleten  İlçe Başkan Yardımcısı Av. Ufuk Acay sürdürecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.