DARICA ZABITA DENETİMLERİ ARTIRDI

Darıca 05.10.2018 - 11:07, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2485+ kez okundu.
 

DARICA ZABITA DENETİMLERİ ARTIRDI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle ilçe genelindeki marketlerde gıda ve fiyat denetimi yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Zam fırsatçılığı yapanları Zabıta ekiplerine şikayet edin” sözlerinin ardından ilçe genelinde uygulamalarını sıklaştıran Darıca Belediyesi Zabıta ekiplerine eşlik eden Başkan Karabacak, vatandaşlardan gerek sağlık açısından risk teşkil eden ve gerekse kasa ve reyon fiyatları arasında fiyat farkı bulunan ürün satışı yapan işyerlerini kendilerine bildirmeleri konusunda uyarılarda bulunurken, Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin denetlemelerinin devam edeceğini söyledi. Ülkemizde son günlerde ürünlere uygulanan zam oranları halkın tepkisini çekerken, Darıca Belediyesi Zabıta Ekipleri de vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede bölgede faaliyet gösteren marketlerin denetimleri yapılırken,  kasa ve reyon fiyatlarının karşılaştırılması sonucu ikisi arasında fiyat farkı bulunan marketlere gerekli cezai işlemler uygulandı. Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri fiyat kontrollerinin yanı sıra halk sağlığını olumsuz yönde etkileyecek son kullanım tarihleri geçmiş ürünleri de kontrol etti.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle ilçe genelindeki marketlerde gıda ve fiyat denetimi yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Zam fırsatçılığı yapanları Zabıta ekiplerine şikayet edin” sözlerinin ardından ilçe genelinde uygulamalarını sıklaştıran Darıca Belediyesi Zabıta ekiplerine eşlik eden Başkan Karabacak, vatandaşlardan gerek sağlık açısından risk teşkil eden ve gerekse kasa ve reyon fiyatları arasında fiyat farkı bulunan ürün satışı yapan işyerlerini kendilerine bildirmeleri konusunda uyarılarda bulunurken, Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin denetlemelerinin devam edeceğini söyledi.

Ülkemizde son günlerde ürünlere uygulanan zam oranları halkın tepkisini çekerken, Darıca Belediyesi Zabıta Ekipleri de vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede bölgede faaliyet gösteren marketlerin denetimleri yapılırken,  kasa ve reyon fiyatlarının karşılaştırılması sonucu ikisi arasında fiyat farkı bulunan marketlere gerekli cezai işlemler uygulandı. Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri fiyat kontrollerinin yanı sıra halk sağlığını olumsuz yönde etkileyecek son kullanım tarihleri geçmiş ürünleri de kontrol etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.