DARICA BELEDİYESİ GTO İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ DEDİ

Darıca 29.04.2019 - 16:03, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1886+ kez okundu.
 

DARICA BELEDİYESİ GTO İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ DEDİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve yönetimini ağırladı. GTO ile işbirliğine hazır olduklarını ifade eden Bıyık, “Gebze Ticaret Odası aynı zamanda Darıca’nın da odası. Her konuda işbirliğine hazırız” dedi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve yönetimi de Başkan Bıyık’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Bıyık’a yeni görevinde başarılar dileyen GTO Başkanı Nail Çiler, oda olarak Darıca Belediyesi ile ortak projeler yapmak istediklerini söyledi.   BIYIK, GTO YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ   Kendisini ziyaret eden GTO Başkanı Nail Çiler ve beraberindeki heyete teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da GTO ile işbirliğine hazır olduklarını kaydederek “Gebze Ticaret Odası aynı zamanda Darıca’nın da odası. Biz belediye olarak her konuda işbirliğine hazırız. Ortak projeler için uyumlu bir şekilde ortak akılla projeler geliştirebiliriz. Darıcalı vatandaşlarımızın faydalanması için birlikten kuvvet doğar anlayışıyla her zaman işbirliği içinde olacağız” diye konuştu. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekimiyle sona erdi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve yönetimini ağırladı. GTO ile işbirliğine hazır olduklarını ifade eden Bıyık, “Gebze Ticaret Odası aynı zamanda Darıca’nın da odası. Her konuda işbirliğine hazırız” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve yönetimi de Başkan Bıyık’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Bıyık’a yeni görevinde başarılar dileyen GTO Başkanı Nail Çiler, oda olarak Darıca Belediyesi ile ortak projeler yapmak istediklerini söyledi.

 

BIYIK, GTO YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kendisini ziyaret eden GTO Başkanı Nail Çiler ve beraberindeki heyete teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da GTO ile işbirliğine hazır olduklarını kaydederek “Gebze Ticaret Odası aynı zamanda Darıca’nın da odası. Biz belediye olarak her konuda işbirliğine hazırız. Ortak projeler için uyumlu bir şekilde ortak akılla projeler geliştirebiliriz. Darıcalı vatandaşlarımızın faydalanması için birlikten kuvvet doğar anlayışıyla her zaman işbirliği içinde olacağız” diye konuştu. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.