DALKILIÇ: "PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIZ"

Dilovası 04.05.2019 - 16:07, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3340+ kez okundu.
 

DALKILIÇ: "PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIZ"

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Kadın Kolları tarafından Hayır Çarşısı açıldı üye kayıtları yapıldı.
Dalkılıç “Hayırda Yarışacağız” Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Kadın Kolları tarafından Hayır Çarşısı açıldı üye kayıtları yapıldı. BİZLER PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIZ Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Kadın Kolları başkanı Hilal Dalkılıç İlçede bulunan dar gelirli ailelere yönelik çalışmaları kapsamında bu etkinliği düzenlediklerini ve farklı çalışmalar süreceğini belirtti. Dalkılıç “Peygamber Efendimiz(sav)’in “Kim bir hayra vesile olursa, ona o hayrı işleyenin ecri kadar sevap vardır” hadis-i şerifine uygun olarak Hayır Çarşısı ile yardımlaşma vesile oluyoruz. YÜKÜNÜZ YÜKÜMÜZ Ramazan Ayı ile birlikte dar gelirli ailelerin bütçesine bir nebzede olsa katkı sunarak ekonomik yüklerini hafifletmek arzusundayız. Vatandaşlarımızın ağır ekonomik yükleri, bizimde yükümüz ve bu yükü paylaşarak hafifletmeye çalışacağız. Kadın Kollarında görevli arkadaşlar kurduğu mini Hayır Çarşısına ve üye kayıtlarımıza yoğun ilgi gösteren Dilovalı Hanım ablalarımıza kardeşlerimize teşekkür ederiz” dedi.
Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Kadın Kolları tarafından Hayır Çarşısı açıldı üye kayıtları yapıldı.

Dalkılıç “Hayırda Yarışacağız”

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Kadın Kolları tarafından Hayır Çarşısı açıldı üye kayıtları yapıldı.

BİZLER PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIZ

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Kadın Kolları başkanı Hilal Dalkılıç İlçede bulunan dar gelirli ailelere yönelik çalışmaları kapsamında bu etkinliği düzenlediklerini ve farklı çalışmalar süreceğini belirtti. Dalkılıç “Peygamber Efendimiz(sav)’in “Kim bir hayra vesile olursa, ona o hayrı işleyenin ecri kadar sevap vardır” hadis-i şerifine uygun olarak Hayır Çarşısı ile yardımlaşma vesile oluyoruz.

YÜKÜNÜZ YÜKÜMÜZ

Ramazan Ayı ile birlikte dar gelirli ailelerin bütçesine bir nebzede olsa katkı sunarak ekonomik yüklerini hafifletmek arzusundayız. Vatandaşlarımızın ağır ekonomik yükleri, bizimde yükümüz ve bu yükü paylaşarak hafifletmeye çalışacağız. Kadın Kollarında görevli arkadaşlar kurduğu mini Hayır Çarşısına ve üye kayıtlarımıza yoğun ilgi gösteren Dilovalı Hanım ablalarımıza kardeşlerimize teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.