DADAŞLARDAN MUZAFFER BIYIK'A ZİYARET

Darıca 02.05.2019 - 19:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2557+ kez okundu.
 

DADAŞLARDAN MUZAFFER BIYIK'A ZİYARET

Kısa adı KEDFE olan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek tebrik edip görevinde başarılar dilediler.
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi ile Darıca Belediyesi’nin Erzurumlu meclis üyeleri Başkan Bıyık’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilerken, Bıyık ve yönetiminin yeni dönemde Darıca’da güzel projelere imza atacaklarına olan inançlarını dile getirdiler. Derneklerle İstişare Halinde Olacağız Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise “ilçe başkanlığım boyunca derneklerimizle sürekli iç içe olduk. Belediye başkanlığım döneminde de yine sizlerle birlikte olacağız. Sivil toplum kuruluşlarımızı her zaman önemseyeceğiz. Darıca’yı sizlerle birlikte yöneteceğiz. Sizlerin görüşleri bizim için önemli. Toplumun bütün kesimleriyle istişare halinde olarak ortak akıl çerçevesinde hareket edeceğiz. Sizlere de görevlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.
Kısa adı KEDFE olan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek tebrik edip görevinde başarılar dilediler.

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi ile Darıca Belediyesi’nin Erzurumlu meclis üyeleri Başkan Bıyık’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilerken, Bıyık ve yönetiminin yeni dönemde Darıca’da güzel projelere imza atacaklarına olan inançlarını dile getirdiler.

Derneklerle İstişare Halinde Olacağız

Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise “ilçe başkanlığım boyunca derneklerimizle sürekli iç içe olduk. Belediye başkanlığım döneminde de yine sizlerle birlikte olacağız. Sivil toplum kuruluşlarımızı her zaman önemseyeceğiz. Darıca’yı sizlerle birlikte yöneteceğiz. Sizlerin görüşleri bizim için önemli. Toplumun bütün kesimleriyle istişare halinde olarak ortak akıl çerçevesinde hareket edeceğiz. Sizlere de görevlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.