Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı'nın Haklı İsyanı

Gebze 11.09.2019 - 20:22, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2463+ kez okundu.
 

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı'nın Haklı İsyanı

Gebze'de Türk Telekom ne iş yapıyor ?
Gebze cumhuriyet mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı Türktelekoma isyan etti.. Gebze Cumhuriyet Mahallesinin Genç ve dinamik muhtarı Sedat Kıldacı mahalle ile ilgilenmeyen Türk Telekoma isyan etti Kıldacı Kendi sosyal medya hesbından yaptığı açıklamada: Gebze Cumhuriyet Mahallesi Köroğlu caddesine paralel 2234 sk telefon kablosu kopuyor yere düşüyor vatandaşın evine zarar veriyor her şeyden önce oyun oynayan çocuklar tehlike altında oynuyor Telekom Müdürüne yetkililere şikayeti söylediğimiz halde kesinlikle müdahale edip yapılmıyor sosyal medyadan şikayeti bildiriyorum halkın sesini duyan yerel basını davet ediyorum saygılarımla dedi... Özellikle Gebze Bölgesinde Türk Telekom ile ilgili oldukça çok şikayet var, Yetkililerin bu konuda hassasiyet göstermelerini bekliyoruz.
Gebze'de Türk Telekom ne iş yapıyor ?

Gebze cumhuriyet mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı Türktelekoma isyan etti..

Gebze Cumhuriyet Mahallesinin Genç ve dinamik muhtarı Sedat Kıldacı mahalle ile ilgilenmeyen Türk Telekoma isyan etti

Kıldacı Kendi sosyal medya hesbından yaptığı açıklamada:

Gebze Cumhuriyet Mahallesi Köroğlu caddesine paralel 2234 sk telefon kablosu kopuyor yere düşüyor vatandaşın evine zarar veriyor her şeyden önce oyun oynayan çocuklar tehlike altında oynuyor Telekom Müdürüne yetkililere şikayeti söylediğimiz halde kesinlikle müdahale edip yapılmıyor sosyal medyadan şikayeti bildiriyorum halkın sesini duyan yerel basını davet ediyorum saygılarımla dedi...

Özellikle Gebze Bölgesinde Türk Telekom ile ilgili oldukça çok şikayet var, Yetkililerin bu konuda hassasiyet göstermelerini bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.