Cumhurbaşkanı Erdoğan

Gündem 19.03.2019 - 09:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2489+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni Zelanda olayında Avrupaʹnın sesi çıktı mı?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınında katıldığı "Cumhurbaşkanı ile Seçim Özel" programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. "Bugün için Çanakkale ruhu ne anlama geliyor?" sorusu üzerine Erdoğan, "Bir terörist çıktı, bir serseri çıktı. Benim ülkemi kendine göre ikiye böldü. ʹAnadolu yakasında yaşarsanız ne ala ama Avrupa yakasına geçmeye kalkarsanız şöyle yaparız, böyle yaparız.ʹ Tabii bu, oradaki zihniyetin acaba bir ifadesi miydi? Çünkü bu olay, bireysel bir olay değildir. Bu olay, tamamen örgütlü bir olaydır. Zira burada 50 Müslüman şehit edilmiştir. Bunların içinde yavrular var 3-4 yaşında. Acımasızca bunlar orada şehit edilmiştir." diye konuştu. Charlie Hebdo olayında bütün dünyanın Avrupaʹda bir araya geldiğini ama Yeni Zelandaʹdaki olayda Avrupaʹnın sesinin çıkmadığını dile getiren Erdoğan, şöyle devam etti: "Avrupaʹdan henüz daha bir şey duymuş değiliz. Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor dedi.    
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni Zelanda olayında Avrupaʹnın sesi çıktı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınında katıldığı "Cumhurbaşkanı ile Seçim Özel" programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. "Bugün için Çanakkale ruhu ne anlama geliyor?" sorusu üzerine Erdoğan, "Bir terörist çıktı, bir serseri çıktı. Benim ülkemi kendine göre ikiye böldü. ʹAnadolu yakasında yaşarsanız ne ala ama Avrupa yakasına geçmeye kalkarsanız şöyle yaparız, böyle yaparız.ʹ

Tabii bu, oradaki zihniyetin acaba bir ifadesi miydi? Çünkü bu olay, bireysel bir olay değildir. Bu olay, tamamen örgütlü bir olaydır. Zira burada 50 Müslüman şehit edilmiştir. Bunların içinde yavrular var 3-4 yaşında. Acımasızca bunlar orada şehit edilmiştir." diye konuştu. Charlie Hebdo olayında bütün dünyanın Avrupaʹda bir araya geldiğini ama Yeni Zelandaʹdaki olayda Avrupaʹnın sesinin çıkmadığını dile getiren Erdoğan, şöyle devam etti: "Avrupaʹdan henüz daha bir şey duymuş değiliz. Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.