CUMHUR İTTİFAKI ZAFERE ULAŞACAK

Siyaset 16.01.2019 - 10:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2764+ kez okundu.
 

CUMHUR İTTİFAKI ZAFERE ULAŞACAK

Teşkilatlar ile buluşan Turan, “Ne mutlu ki 31 Mart öncesi AK Parti ailesi olarak Kandıra da tek yüreğiz” dedi.
“Kandıra’da tek yüreğiz” SKM programları kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı yöneticileri ve üyeleri ile buluştu. İlçe Başkanı Erol Ölmez'in ev sahipliğinde ilçe binasında gerçekleşen toplantıda partinin ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle temsilcileri ile bir araya gelen Adnan Turan, “Bugün burada yerel seçim sürecinde omuz omuza çalışacağımız dava arkadaşları olarak bir aradayız. Ne mutlu bize ki 31 Mart tarihinde yapılacak seçimler öncesi AK Parti ailesi olarak yine tek yüreğiz. Tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.” dedi.   CUMHUR İTTİFAKI ZAFERE ULAŞACAK AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, teşkilat buluşmasının ardından İlçe Başkanı Erol Ölmez ile birlikte Cumhur İttifakı’nın temsilcisi MHP’ye konuk oldu. Burada MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Turan, “Allah'ın izniyle Cumhur İttifakı olarak tüm Kocaeli'mizde olduğu gibi 31 Mart akşamı Kandıra'mızda da zafere ulaşacağız” dedi.   MHP VE KÖKEN’E ZİYARET Cumhur İttifakı ortağı MHP'ye gerçekleşen ziyaretin ardından AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, MHP İlçe Başkanı Ahmet Uğur ve ilçe yöneticileri bu kez Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i ziyaret etti. Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı ziyaret esnasında 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde izlenecek yol haritası ile ilgili görüşler paylaşıldı.   CENGİZ KAN’I UNUTMADI Turan, geçmiş dönem belediye başkanlarından Cengiz Kan, ve aday adayı olan isimlerle bir araya gelerek 31 Mart sürecinde yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Adayı Adnan Turan ve İlçe Başkanı Erol Ölmez, yine protokol ziyareti kapsamında Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal'ı da ziyaret etti.   KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLADILAR Gün içerisinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerine de önem veren Turan, ilçe merkezinde faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret ederek esnaflara hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu. Başkan Adayı Adnan Turan, umre vazifesini yerine getirecek olan vatandaşlar için Çarşı Camii önünde düzenlenen programa da katılarak, Kandıralıları dualarla kutsal topraklara uğurladı.  
Teşkilatlar ile buluşan Turan, “Ne mutlu ki 31 Mart öncesi AK Parti ailesi olarak Kandıra da tek yüreğiz” dedi.

“Kandıra’da tek yüreğiz”

SKM programları kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı yöneticileri ve üyeleri ile buluştu. İlçe Başkanı Erol Ölmez'in ev sahipliğinde ilçe binasında gerçekleşen toplantıda partinin ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle temsilcileri ile bir araya gelen Adnan Turan, “Bugün burada yerel seçim sürecinde omuz omuza çalışacağımız dava arkadaşları olarak bir aradayız. Ne mutlu bize ki 31 Mart tarihinde yapılacak seçimler öncesi AK Parti ailesi olarak yine tek yüreğiz. Tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.” dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI ZAFERE ULAŞACAK

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, teşkilat buluşmasının ardından İlçe Başkanı Erol Ölmez ile birlikte Cumhur İttifakı’nın temsilcisi MHP’ye konuk oldu. Burada MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Turan, “Allah'ın izniyle Cumhur İttifakı olarak tüm Kocaeli'mizde olduğu gibi 31 Mart akşamı Kandıra'mızda da zafere ulaşacağız” dedi.

 

MHP VE KÖKEN’E ZİYARET

Cumhur İttifakı ortağı MHP'ye gerçekleşen ziyaretin ardından AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, MHP İlçe Başkanı Ahmet Uğur ve ilçe yöneticileri bu kez Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i ziyaret etti. Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı ziyaret esnasında 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde izlenecek yol haritası ile ilgili görüşler paylaşıldı.

 

CENGİZ KAN’I UNUTMADI

Turan, geçmiş dönem belediye başkanlarından Cengiz Kan, ve aday adayı olan isimlerle bir araya gelerek 31 Mart sürecinde yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Adayı Adnan Turan ve İlçe Başkanı Erol Ölmez, yine protokol ziyareti kapsamında Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal'ı da ziyaret etti.

 

KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLADILAR
Gün içerisinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerine de önem veren Turan, ilçe merkezinde faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret ederek esnaflara hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu. Başkan Adayı Adnan Turan, umre vazifesini yerine getirecek olan vatandaşlar için Çarşı Camii önünde düzenlenen programa da katılarak, Kandıralıları dualarla kutsal topraklara uğurladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.