COVİT-19 NEDENİYLE ZABITALAR ZİRVE YAPTI!

Gebze 17.04.2020 - 11:56, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2853+ kez okundu.
 

COVİT-19 NEDENİYLE ZABITALAR ZİRVE YAPTI!

Gebze Zabıtası ekipleri, Kovid 19 virüs salgınıyla mücadele kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağı günlerinde vatandaşlara hizmet veren fırın, unlu mamul üretin yerleri, kargo ve su dağıtım şirketlerini denetledi   Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde farklı sektörlerde hizmet veren esnafları denetlemeyi sürdürüyor. Kovid 19 virüs salgınıyla mücadele kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağı günlerinde vatandaşlara hizmet veren fırın, unlu mamul üretin yerleri, kargo ve su dağıtım şirketlerini ziyaret eden zabıta müdürlüğü ekipleri hijyen konusunda ve personellerin maske ve eldiven kullanmaları konusunda denetimde bulundu. Yapılan denetimlerde ilgili işletme yetkililerine, çalışan personelin ve müşterilerin maske ve eldiven kullanması, hijyen konusunda her türlü olumsuzluğa karşı tedbirlerin alınması hususları hatırlatılarak belirlenen kurallara uymayan işyerleri hakkında yasal işlem yapılacağını dile getiren zabıta müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların şikayet ve önerilerini 0262 642 58 00 ve 0262 641 78 08 numaralarına iletilmeleri çağrısında bulunuldu.

Gebze Zabıtası ekipleri, Kovid 19 virüs salgınıyla mücadele kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağı günlerinde vatandaşlara hizmet veren fırın, unlu mamul üretin yerleri, kargo ve su dağıtım şirketlerini denetledi

 

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde farklı sektörlerde hizmet veren esnafları denetlemeyi sürdürüyor. Kovid 19 virüs salgınıyla mücadele kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağı günlerinde vatandaşlara hizmet veren fırın, unlu mamul üretin yerleri, kargo ve su dağıtım şirketlerini ziyaret eden zabıta müdürlüğü ekipleri hijyen konusunda ve personellerin maske ve eldiven kullanmaları konusunda denetimde bulundu. Yapılan denetimlerde ilgili işletme yetkililerine, çalışan personelin ve müşterilerin maske ve eldiven kullanması, hijyen konusunda her türlü olumsuzluğa karşı tedbirlerin alınması hususları hatırlatılarak

belirlenen kurallara uymayan işyerleri hakkında yasal işlem yapılacağını dile getiren zabıta müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların şikayet ve önerilerini 0262 642 58 00 ve 0262 641 78 08 numaralarına iletilmeleri çağrısında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.