Corona savar taksi

Gündem 28.03.2020 - 22:20, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3284+ kez okundu.
 

Corona savar taksi

GEBZENİNSESİ.COM ÖZEL HABER / Gebze beylikbağı bölgesinde Sarı camii meydanda bulunan Özlem  Taksi durağında bulunan araç sahiplerinden Mustafa ERKMEN 'nin aracının ön tarafına Şeffaf Pleksi malzemeden müşteri ile arasına mesafe koymak için yaptığı aparat dikkatlerden kaçmadı.   Gazetemize açıklama yapan Erkmen:'' Ülkemizde ve dünyada büyük infaal oluşturan Koronavirüs hastalığı (COVID-19) her sektörü olduğu gibi biz taksici esnafınıda yüzde 90 etkiledi, Bende buna karşılık bir önlem almak amacıyla bu aparatı yapmayı düşündüm ve yaptım,artık araca 3 müşteri alabilirim dedi''.

GEBZENİNSESİ.COM ÖZEL HABER / Gebze beylikbağı bölgesinde Sarı camii meydanda bulunan Özlem  Taksi durağında bulunan araç sahiplerinden Mustafa ERKMEN 'nin aracının ön tarafına Şeffaf Pleksi malzemeden müşteri ile arasına mesafe koymak için yaptığı aparat dikkatlerden kaçmadı.

 

Gazetemize açıklama yapan Erkmen:'' Ülkemizde ve dünyada büyük infaal oluşturan Koronavirüs hastalığı (COVID-19) her sektörü olduğu gibi biz taksici esnafınıda yüzde 90 etkiledi,

Bende buna karşılık bir önlem almak amacıyla bu aparatı yapmayı düşündüm ve yaptım,artık araca 3 müşteri alabilirim dedi''.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.