"Çocuklarımla Çok Sevinçliyiz"

Gündem 15.01.2020 - 12:42, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2042+ kez okundu.
 

"Çocuklarımla Çok Sevinçliyiz"

Boşanmasını adliye önünde kutlayan kadın, çevredekilere de baklava, kuru pasta ve içecek ikram etti.
Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşayan 6 çocuk annesi 39 yaşındaki Ayten Kılıç, mahkeme kararıyla eşinden ayrılması üzerine adliye önününde davul zurna eşliğinde çocuklarıyla halay çekti. ÇOCUKLARI DESTEK VERDİ Daha sonra kurduğu masaya baklava, kuru pasta ve içecekleri koyan kadın, vatandaşlara ikramda bulundu. Boşanmasını kutlayan Ayten Kılıç'a çocukları da destek verdi. "ADAK ADAMIŞTIM, BAKLAVA DAĞITACAĞIM DEDİM" Şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden 1,5 yıl sonra boşanabildiğini belirten Ayten Kılıç, "2 yıldır evliydim, evliliğim 2 ay sürdü, 2 aydan sonra mahkemeye başvurduk ve 1,5 yıldır boşanmaya çalıştım, dava yeni bitti. Adak adamıştım, 'Kurtulacağım gün baklava dağıtacağım' dedim ve yaptım. Ben de çocuklarım da çok sevinçliyiz. Mahkemeyi kazandım, kutluyorum." ifadesini kullandı.
Boşanmasını adliye önünde kutlayan kadın, çevredekilere de baklava, kuru pasta ve içecek ikram etti.

Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşayan 6 çocuk annesi 39 yaşındaki Ayten Kılıç, mahkeme kararıyla eşinden ayrılması üzerine adliye önününde davul zurna eşliğinde çocuklarıyla halay çekti.

ÇOCUKLARI DESTEK VERDİ

Daha sonra kurduğu masaya baklava, kuru pasta ve içecekleri koyan kadın, vatandaşlara ikramda bulundu. Boşanmasını kutlayan Ayten Kılıç'a çocukları da destek verdi.

"ADAK ADAMIŞTIM, BAKLAVA DAĞITACAĞIM DEDİM"

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden 1,5 yıl sonra boşanabildiğini belirten Ayten Kılıç, "2 yıldır evliydim, evliliğim 2 ay sürdü, 2 aydan sonra mahkemeye başvurduk ve 1,5 yıldır boşanmaya çalıştım, dava yeni bitti. Adak adamıştım, 'Kurtulacağım gün baklava dağıtacağım' dedim ve yaptım. Ben de çocuklarım da çok sevinçliyiz. Mahkemeyi kazandım, kutluyorum." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.