Çinli Patron'dan Büyük Jest!

28.05.2019 - 10:01, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3055+ kez okundu.
 

Çinli Patron'dan Büyük Jest!

Çin’de bir kozmetik firması, çalışanları arasından bin kişiyi ödüllendirerek, Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesine tatile gönderdi.
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesi, son yıllarda özellikle Uzak Doğulu turistlerin büyük ilgisini çekmeye devam ediyor. Çin’de faaliyet gösteren bir kozmetik firması da çalışanları arasında seçmiş olduğu başarılı bin çalışanını, Kapadokya tatili ile ödüllendirdi.   Ziyaretlerinin birinci gününde bölgenin tarihi ve turistik yerlerini gezen Çinliler, peri bacalarının eşsiz güzelliklerine hayran kalırken turzim şirketinin yönetim kurulu üyesi En Serdar İbiş, yaptığı açıklamada, böylesine büyük bir organizasyon düzenlemekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade etti.   "KAPADOKYA'NIN TÜM GÜZELLİKLERİNİ GÖSTERDİK"   İbiş, “Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Hem bölge insanı olarak hem bir turizmci olarak bu kadar büyük bir grubu ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Özellikle 13 bin kilometre uzaklıktan, Çin’den gelen misafirlerimizi ağırlamaktan çok çok mutluyuz. Arkadaşlar Çin’de bulunan büyük bir kozmetik firmasının, bin tane seçilmiş misafirleridir. Bu seneki organizasyonu Türkiye’den yana tercih ettiler. İlk Çin’e gidip görüştüğümüzde bu organizasyonu Türkiye’ye çekebilmek için çok mücadele ettik. Bütün yerel anlamda oradaki insanlarla görüştük, bu organizasyon için İstanbul ve Kapadokya’nın özellikle en güzel yer olacağını kendilerine anlattık.
Çin’de bir kozmetik firması, çalışanları arasından bin kişiyi ödüllendirerek, Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesine tatile gönderdi.

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesi, son yıllarda özellikle Uzak Doğulu turistlerin büyük ilgisini çekmeye devam ediyor. Çin’de faaliyet gösteren bir kozmetik firması da çalışanları arasında seçmiş olduğu başarılı bin çalışanını, Kapadokya tatili ile ödüllendirdi.

 

Ziyaretlerinin birinci gününde bölgenin tarihi ve turistik yerlerini gezen Çinliler, peri bacalarının eşsiz güzelliklerine hayran kalırken turzim şirketinin yönetim kurulu üyesi En Serdar İbiş, yaptığı açıklamada, böylesine büyük bir organizasyon düzenlemekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade etti.

 

"KAPADOKYA'NIN TÜM GÜZELLİKLERİNİ GÖSTERDİK"

 

İbiş, “Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Hem bölge insanı olarak hem bir turizmci olarak bu kadar büyük bir grubu ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Özellikle 13 bin kilometre uzaklıktan, Çin’den gelen misafirlerimizi ağırlamaktan çok çok mutluyuz. Arkadaşlar Çin’de bulunan büyük bir kozmetik firmasının, bin tane seçilmiş misafirleridir.

Bu seneki organizasyonu Türkiye’den yana tercih ettiler. İlk Çin’e gidip görüştüğümüzde bu organizasyonu Türkiye’ye çekebilmek için çok mücadele ettik. Bütün yerel anlamda oradaki insanlarla görüştük, bu organizasyon için İstanbul ve Kapadokya’nın özellikle en güzel yer olacağını kendilerine anlattık.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.