ÇİFTÇİ, MAHALLE MECLİSLERİNE BAŞLIYOR

Çayırova 14.06.2019 - 10:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2336+ kez okundu.
 

ÇİFTÇİ, MAHALLE MECLİSLERİNE BAŞLIYOR

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin seçim beyannamesinde yer verdiği sözlerden biri olan Mahalle Danışma Meclisleri Yenimahalle’deki programla başlıyor.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, seçimlerde verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Göreve geleli daha üç ay olmadan ilk sözünü yetimleri sevindirerek tutan Başkan Çiftçi, beyannamedeki diğer bir vaat  olan mahalle danışma meclislerinin startını Yenimahalle’den veriyor.   14 Haziran Cuma günü saat 19.00’da Süleymaniye Caddesi üzerindeki park alanında gerçekleşecek olan mahalle danışma meclis toplantısında Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, mahalle sakinlerinin görüş, öneri, fikir ve sorunlarını dinleyecek.  Mahalle Danışma Meclislerini ilçenin genelinde planlayan başkan Çiftçi, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile vatandaşlardan gelen talepleri dinleyecek.     “Halkımızı dinliyoruz, kentimizi birlikte yönetiyoruz” sloganı mahalle meclislerine başlatan Başkan Çiftçi, belirli periyotlarda tüm mahallelerde toplantılar gerçekleştirecek. Vatandaşlara danışarak hizmet yapma sözü veren Başkan Çiftçi, gelen taleplere göre mahallelerdeki yol haritasını belirleyerek hizmetleri hayata geçirecek.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin seçim beyannamesinde yer verdiği sözlerden biri olan Mahalle Danışma Meclisleri Yenimahalle’deki programla başlıyor.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, seçimlerde verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Göreve geleli daha üç ay olmadan ilk sözünü yetimleri sevindirerek tutan Başkan Çiftçi, beyannamedeki diğer bir vaat  olan mahalle danışma meclislerinin startını Yenimahalle’den veriyor.

 

14 Haziran Cuma günü saat 19.00’da Süleymaniye Caddesi üzerindeki park alanında gerçekleşecek olan mahalle danışma meclis toplantısında Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, mahalle sakinlerinin görüş, öneri, fikir ve sorunlarını dinleyecek.  Mahalle Danışma Meclislerini ilçenin genelinde planlayan başkan Çiftçi, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile vatandaşlardan gelen talepleri dinleyecek.

 

 

“Halkımızı dinliyoruz, kentimizi birlikte yönetiyoruz” sloganı mahalle meclislerine başlatan Başkan Çiftçi, belirli periyotlarda tüm mahallelerde toplantılar gerçekleştirecek. Vatandaşlara danışarak hizmet yapma sözü veren Başkan Çiftçi, gelen taleplere göre mahallelerdeki yol haritasını belirleyerek hizmetleri hayata geçirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.