Çiftçi’den 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

Çayırova 23.07.2020 - 20:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2315+ kez okundu.
 

Çiftçi’den 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.
 Başkan Çiftçi’nin mesajı şöyle; ”Toplumsal değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlüklerini koruyup gözetmeyi görev sayarak halkımızın doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını sağlayan basın kuruluşları, aynı zamanda demokrasimizin güçlenmesine de katkı sağlamaktadır. Basınımız, özgürlüklerin ilerlemesi, toplumun bilgilendirilerek bilinçlendirilmesi, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ifa etmektedir.   Bu duygu ve düşüncelerle ilçemiz, bölgemiz ve ilimizde görev yapan yerel, ulusal, internet, radyo, tv ve haber ajansları temsilcilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.”
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

 Başkan Çiftçi’nin mesajı şöyle; ”Toplumsal değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlüklerini koruyup gözetmeyi görev sayarak halkımızın doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını sağlayan basın kuruluşları, aynı zamanda demokrasimizin güçlenmesine de katkı sağlamaktadır.

Basınımız, özgürlüklerin ilerlemesi, toplumun bilgilendirilerek bilinçlendirilmesi, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ifa etmektedir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle ilçemiz, bölgemiz ve ilimizde görev yapan yerel, ulusal, internet, radyo, tv ve haber ajansları temsilcilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.