CHP Gebze Kadın Kollarından Anlamlı Davranış.Chp Gebze haberleri Son dakika Haberleri

Gebze 11.11.2020 - 15:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1779+ kez okundu.
 

CHP Gebze Kadın Kollarından Anlamlı Davranış.Chp Gebze haberleri Son dakika Haberleri

Pandemi sürecinde Yaşa Erdoğan başkanlığında güzel çalışmalar yürüten CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Yönetimi anlamlı bir iş daha yaparak Yavuz Selim Mahallesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına okul kıyafet desteğinde bulundu.
2020-2021 yılı eğitim öğretim dönemi belirsizliklerle başlarken Covid-19 salgın hastalığının getirdiği pandemi sürecinde ülke ekonomisindeki çıkmazlar çocukları okula başlayacak ailelerin zorluklar yaşamasına neden oluyor. Eğitim öğretimin başlaması ile birlikte harekete geçen CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Yönetimi bu süreçte kendilerinin tespit ettiği ve yönetimine ulaşan taleplerle birlikte imkanlar dahilinde ihtiyaç sahibi ailelere okul kıyafeti desteğinde bulunarak çocukları sevindirdi.   Konu ile ilgili görüşlerini açıklayan Başkan Yaşa Erdoğan"İhtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzündeki gülümseme, gözlerindeki ışıltının vermiş olduğu güç bizleri bu konuda neler yapmaya, onlara daha fazla destek olup  ışık tutmaya yardımcı oldu. Başarılı olacakları yolda bizimde bir katkımız olduğu için çok mutluyuz. Etkinlikte yoğun emek harcayan  İlçe Kadın  Kolları yönetim kurulu üyelerinden  Nurcan Ada ve Ülkü Topçam başta olmak üzere  yönetim kurulu üyelerime çok teşekkür ediyorum."dedi   Sözlerini Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.” söyleriyle tamamlayan Başkan Yaşa Erdoğan, bundan sonrada gelen talepler ve tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere imkanlar doğrultusunda destek olmaya devam edeceklerini söyledi.
Pandemi sürecinde Yaşa Erdoğan başkanlığında güzel çalışmalar yürüten CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Yönetimi anlamlı bir iş daha yaparak Yavuz Selim Mahallesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına okul kıyafet desteğinde bulundu.

2020-2021 yılı eğitim öğretim dönemi belirsizliklerle başlarken Covid-19 salgın hastalığının getirdiği pandemi sürecinde ülke ekonomisindeki çıkmazlar çocukları okula başlayacak ailelerin zorluklar yaşamasına neden oluyor.


Eğitim öğretimin başlaması ile birlikte harekete geçen CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Yönetimi bu süreçte kendilerinin tespit ettiği ve yönetimine ulaşan taleplerle birlikte imkanlar dahilinde ihtiyaç sahibi ailelere okul kıyafeti desteğinde bulunarak çocukları sevindirdi.

 


Konu ile ilgili görüşlerini açıklayan Başkan Yaşa Erdoğan"İhtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzündeki gülümseme, gözlerindeki ışıltının vermiş olduğu güç bizleri bu konuda neler yapmaya, onlara daha fazla destek olup  ışık tutmaya yardımcı oldu. Başarılı olacakları yolda bizimde bir katkımız olduğu için çok mutluyuz. Etkinlikte yoğun emek harcayan  İlçe Kadın  Kolları yönetim kurulu üyelerinden  Nurcan Ada ve Ülkü Topçam başta olmak üzere  yönetim kurulu üyelerime çok teşekkür ediyorum."dedi

 


Sözlerini Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.” söyleriyle tamamlayan Başkan Yaşa Erdoğan, bundan sonrada gelen talepler ve tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere imkanlar doğrultusunda destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.