CHP GEBZE İLÇE BAŞKANI MUSA YILMAZ AK PARTİ'YE HESLENDİ

Siyaset 26.04.2018 - 08:47, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2920+ kez okundu.
 

CHP GEBZE İLÇE BAŞKANI MUSA YILMAZ AK PARTİ'YE HESLENDİ

CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz yaptığı açıklamada iktidar partisi AKP’ye sert eleştirilerde bulundu.
Musa Yılmaz yaptığı açıklamada şunları ifade etti, “Belediyenin ve iktidarın devlet imkanlarını araçlarını hayasızca utanmadan arlanmadan siyasi emelleri doğrultusun da kullanan Ak Parti (AKP) Yine vatandaşların vergilerinden oluşan devlet ve Belediye bütçelerini adeta peşkeş çekenler utanmadan arlanmadan çalmadık kapı bırakmayacağız diyorlar.   Siz hele bizim gibi kendi bütçeniz le seçim çalışması yapında o boyunuzu endamınızı görelim. Türkiye tarihin de Belediyelerin ya da devletin tüm halkımıza ait olan öz kaynaklarını hiç bir parti sizin gibi (AKP) hayasızca fütursuzca utanmadan kullanmadı. HANİ KUL HAKKI YEMEK DİNİMİZCE EN BÜYÜK GÜNAHTI Evet, 24 Haziran da seçime gidiyoruz bizim bütçemiz gönüllü yurttaşlarımızın destekleriyle oluşurken sizler bütçenizi Devlet ve Belediyelerin sırtından oluşturuyorsunuz. Bizim Kadın ve Gençlik kollarımız büyük özveriler göstererek çalışırken sizler nasıl çalıştırdığınız biliyoruz.  Kamuya devlete belediyelere ait araçları partinizin her kademesine peşkeş çekiyorsunuz biz sadece emeğimizi şahsi imkânlarımızı ortaya koyarak çalışıyoruz. Siz bütün bu adil olmayan imkânlarınız ile çalmadık kapı bırakmayacağız diyorsunuz ama hangi yüzle insanların kapılarını çalacaksınız halkımız sizden bıktı yalanlarınızdan usandı yoruldu artık kapılar yüzünüze kapanacak bizden söylemesi. TARTIŞMAYA DAVET Gebze büyük bir kent bu halk her şeyi bilmek zorun da yüreğiniz yetiyorsa buyurun yerel bir televizyon da ilçe başkanları düzeyin de bir program yapalım hatta canlı yayında kent meydanın da vatandaşlarımızın da katılacağı bir program yapalım halkımız izlesin. Hodri Meydan herkesin kirli çamaşırları dökülsün ayrıca merak ediyorum hangi hayali ve yalan vaatler hazırladınız bu halkı kandırmak için. Birde şunu belirtmek istiyorum ki önümüzdeki 24 Haziran seçimlerine yönelik bir tane devlet yada Belediye araçlarını secim malzemesi yaparsanız tüm hukuki ve nihai olarak bu halka teşhir edileceksiniz.”  
CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz yaptığı açıklamada iktidar partisi AKP’ye sert eleştirilerde bulundu.

Musa Yılmaz yaptığı açıklamada şunları ifade etti, “Belediyenin ve iktidarın devlet imkanlarını araçlarını hayasızca utanmadan arlanmadan siyasi emelleri doğrultusun da kullanan Ak Parti (AKP) Yine vatandaşların vergilerinden oluşan devlet ve Belediye bütçelerini adeta peşkeş çekenler utanmadan arlanmadan çalmadık kapı bırakmayacağız diyorlar.  

Siz hele bizim gibi kendi bütçeniz le seçim çalışması yapında o boyunuzu endamınızı görelim.
Türkiye tarihin de Belediyelerin ya da devletin tüm halkımıza ait olan öz kaynaklarını hiç bir parti sizin gibi (AKP) hayasızca fütursuzca utanmadan kullanmadı.

HANİ KUL HAKKI YEMEK DİNİMİZCE EN BÜYÜK GÜNAHTI


Evet, 24 Haziran da seçime gidiyoruz bizim bütçemiz gönüllü yurttaşlarımızın destekleriyle oluşurken sizler bütçenizi Devlet ve Belediyelerin sırtından oluşturuyorsunuz.
Bizim Kadın ve Gençlik kollarımız büyük özveriler göstererek çalışırken sizler nasıl çalıştırdığınız biliyoruz.  Kamuya devlete belediyelere ait araçları partinizin her kademesine peşkeş çekiyorsunuz biz sadece emeğimizi şahsi imkânlarımızı ortaya koyarak çalışıyoruz.
Siz bütün bu adil olmayan imkânlarınız ile çalmadık kapı bırakmayacağız diyorsunuz ama hangi yüzle insanların kapılarını çalacaksınız halkımız sizden bıktı yalanlarınızdan usandı yoruldu artık kapılar yüzünüze kapanacak bizden söylemesi.

TARTIŞMAYA DAVET


Gebze büyük bir kent bu halk her şeyi bilmek zorun da yüreğiniz yetiyorsa buyurun yerel bir televizyon da ilçe başkanları düzeyin de bir program yapalım hatta canlı yayında kent meydanın da vatandaşlarımızın da katılacağı bir program yapalım halkımız izlesin.

Hodri Meydan herkesin kirli çamaşırları dökülsün ayrıca merak ediyorum hangi hayali ve yalan vaatler hazırladınız bu halkı kandırmak için.
Birde şunu belirtmek istiyorum ki önümüzdeki 24 Haziran seçimlerine yönelik bir tane devlet yada Belediye araçlarını secim malzemesi yaparsanız tüm hukuki ve nihai olarak bu halka teşhir edileceksiniz.”

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.