Chp gebze belediye başkan adayı-sondakika haberleri

08.03.2019 - 16:50, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1872+ kez okundu.
 

Chp gebze belediye başkan adayı-sondakika haberleri

Recep Dursun ne demek istedi...?
Millet ittifakının CHP’li Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Beylikbağı Ulus Mahalle Pazarını gezdi. Seçim çalışmaları kapsamında günün tamamını sokaklarda geçiren Başkan Adayı Dursun hem Pazar esnafıyla hem de vatandaşlarla sohbet etti. PAZAR GEZİSİ YAPTI Millet ittifakının CHP’li Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Beylikbağı Ulus Mahalle Pazarını turladı. Gün boyu yoğun tempoyla çalışan Başkan Adayı Recep Dursun, pazarda hem esnafla hem de vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Millet ittifakı Gebze Belediye Meclis üyesi adaylarının da katıldığı pazar gezisinde Recep Dursun, “Esnaf kardeşlerimizi dinliyorum, dertliler. Vatandaşlar da aynı şekilde sıkıntılı. Üretmeyip sürekli tüketirsen kriz seni gelir bulur” dedi. PAZAR BİR GELENEKTİR Pazar alanını yaklaşık iki saat boyunca ziyaret eden ve bol bol sohbet eden Millet ittifakının CHP’li Başkan Adayı Recep Dursun, “Ailemle her hafta pazar alışverişini beraber yapıyoruz. Pazar hepimiz için bir gelenektir. Gebze’de yapılan pazar alanlarına ciddi paralar harcandı. O konuda herkes dertli. Her mahalleye pazar yapacağız. Pazar kültürünü yaşatacağız. Mahalle sakinleri çile çekmeden, otobüse binmeden gidecek, alışveriş yapacak” şeklinde konuştu. VATANDAŞ MÜŞTERİ DEĞİL Başkan Adayı Recep Dursun ile sohbet eden vatandaşlar, 31 Mart öncesinde Recep Dursun’a destek verirken, sıkıntılarını anlattılar. Vatandaşı müşteri gören anlayışın son bulacağını kaydeden Recep Dursun, “Belediyenin görevi sorun çözmek. Aksine senelerdir sorun yaratan bir belediye izledik. Vatandaşı müşteri, kendisini ise tüccar gördü. Oysa böyle bir şey yok. Mahalle meclisleri kurarak vatandaşın istediklerini yapacağız, istemediklerini yapmayacağız” dedi.    
Recep Dursun ne demek istedi...?

Millet ittifakının CHP’li Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Beylikbağı Ulus Mahalle Pazarını gezdi. Seçim çalışmaları kapsamında günün tamamını sokaklarda geçiren Başkan Adayı Dursun hem Pazar esnafıyla hem de vatandaşlarla sohbet etti.

PAZAR GEZİSİ YAPTI

Millet ittifakının CHP’li Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Beylikbağı Ulus Mahalle Pazarını turladı. Gün boyu yoğun tempoyla çalışan Başkan Adayı Recep Dursun, pazarda hem esnafla hem de vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Millet ittifakı Gebze Belediye Meclis üyesi adaylarının da katıldığı pazar gezisinde Recep Dursun, “Esnaf kardeşlerimizi dinliyorum, dertliler. Vatandaşlar da aynı şekilde sıkıntılı. Üretmeyip sürekli tüketirsen kriz seni gelir bulur” dedi.

PAZAR BİR GELENEKTİR

Pazar alanını yaklaşık iki saat boyunca ziyaret eden ve bol bol sohbet eden Millet ittifakının CHP’li Başkan Adayı Recep Dursun, “Ailemle her hafta pazar alışverişini beraber yapıyoruz. Pazar hepimiz için bir gelenektir. Gebze’de yapılan pazar alanlarına ciddi paralar harcandı. O konuda herkes dertli. Her mahalleye pazar yapacağız. Pazar kültürünü yaşatacağız. Mahalle sakinleri çile çekmeden, otobüse binmeden gidecek, alışveriş yapacak” şeklinde konuştu.

VATANDAŞ MÜŞTERİ DEĞİL

Başkan Adayı Recep Dursun ile sohbet eden vatandaşlar, 31 Mart öncesinde Recep Dursun’a destek verirken, sıkıntılarını anlattılar. Vatandaşı müşteri gören anlayışın son bulacağını kaydeden Recep Dursun, “Belediyenin görevi sorun çözmek. Aksine senelerdir sorun yaratan bir belediye izledik. Vatandaşı müşteri, kendisini ise tüccar gördü. Oysa böyle bir şey yok. Mahalle meclisleri kurarak vatandaşın istediklerini yapacağız, istemediklerini yapmayacağız” dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.