CHP Dilovası İlçe Başkanı Aydemir'den 97. yıl mesajı

Dilovası 09.09.2020 - 15:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3039+ kez okundu.
 

CHP Dilovası İlçe Başkanı Aydemir'den 97. yıl mesajı

Aydemir, Açıklamasında "CHP'nin tarihi Türkiye'nin tarihidir" ifadelerine yer veren Aydemir, "97 yıl önce Buyük önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Cumhuriyet Halk Partisi, aynı kararlılık ve aynı inançla yaşamaya devam edecektir." dedi. Demokrasiye geçişin ilk adımı, Cumhuriyetin, Atatürk ilke ve inkılaplarının yılmaz savunucusu olan Cumhuriyet Halk Partimizin, halkın partisinin 97. yaşı kutlu olsun. Büyük Atatatürk Sayın Genel Başkanım Temelini 4 Eylül 1919 yılında Sivas Kongerisinde atığımız. 9 Eylül 1923 te  de kurduğumuz Cumhuriyet Halk Partisının, Bugünkü mirasçıları olarak huzurunuzdayız. Anadolu ve Rumeli mudafa-i Hukuk Cemiyeti’nın  emperyalizm karşısındaki kararlılığın, Kuvay Milliye’nin işgal orduları karşısındaki azmin,97’’ nci kuruluş yıl dönümümüzde de yüreğimizde taşıyoruz. Yegane amacımız, sizin ve silah ve arkadaşlarınızın kurduğu güzek cumhuriyetimizi   demokrasi ile taçlandırarak, hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye’yi inşa etmektir. İlke ve devrimleriniz ile II Yüzyıl çağrı Beyannamemizin ışığında kuracağımız halkın iktadarında, ülkemizi, işaret ettiğniz muasır medenetler sevyesinın de ötesinde taşaıyacağımıza söz veriyoruz. Mücadelemiz, Hakimiyet Kayıtsız şartsız milletin olana kadar dek sürecektir. Mazlum Milletlere umut  ışığı olan Anadolu Devrimi’nin mimarları olarak size ve silah arkadaşlarınıza, hayatını kayb etmiş tüm Cumhuriyet Halk Partililere, demokrasi mücadelesinde yaşamını yuturmuş yurtaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor. Aziz şehitlrimizi rahmetle anıyoruz.

Aydemir, Açıklamasında "CHP'nin tarihi Türkiye'nin tarihidir" ifadelerine yer veren Aydemir, "97 yıl önce Buyük önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Cumhuriyet Halk Partisi, aynı kararlılık ve aynı inançla yaşamaya devam edecektir." dedi.

Demokrasiye geçişin ilk adımı, Cumhuriyetin, Atatürk ilke ve inkılaplarının yılmaz savunucusu olan Cumhuriyet Halk Partimizin, halkın partisinin 97. yaşı kutlu olsun.

Büyük Atatatürk Sayın Genel Başkanım

Temelini 4 Eylül 1919 yılında Sivas Kongerisinde atığımız. 9 Eylül 1923 te  de kurduğumuz Cumhuriyet Halk Partisının, Bugünkü mirasçıları olarak huzurunuzdayız.

Anadolu ve Rumeli mudafa-i Hukuk Cemiyeti’nın  emperyalizm karşısındaki kararlılığın, Kuvay Milliye’nin işgal orduları karşısındaki azmin,97’’ nci kuruluş yıl dönümümüzde de yüreğimizde taşıyoruz.

Yegane amacımız, sizin ve silah ve arkadaşlarınızın kurduğu güzek cumhuriyetimizi   demokrasi ile taçlandırarak, hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye’yi inşa etmektir. İlke ve devrimleriniz ile II Yüzyıl çağrı Beyannamemizin ışığında kuracağımız halkın iktadarında, ülkemizi, işaret ettiğniz muasır medenetler sevyesinın de ötesinde taşaıyacağımıza söz veriyoruz.

Mücadelemiz, Hakimiyet Kayıtsız şartsız milletin olana kadar dek sürecektir.

Mazlum Milletlere umut  ışığı olan Anadolu Devrimi’nin mimarları olarak size ve silah arkadaşlarınıza, hayatını kayb etmiş tüm Cumhuriyet Halk Partililere, demokrasi mücadelesinde yaşamını yuturmuş yurtaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor. Aziz şehitlrimizi rahmetle anıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.