CHP'den Görmek İstediğimiz hareketler

Gebze 21.08.2020 - 21:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2585+ kez okundu.
 

CHP'den Görmek İstediğimiz hareketler

CHP Gebze ilçe başkanı Orhan Önder ve Meclis üyesi Sinan Çeper ile birlikte Dün gece yağan yağmur sonrası alt yapısı çöken İnönü mahallesinde incelemelerde bulundu.
CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan ve Meclis üyesi Sinan Çeper ile birlikte  Dün gece yağan yağmur sonrası alt yapısı çöken İnönü mahallesinde incelemelerde bulundu. Gökhan Orhan beraberindeki heyetle halkın sorunlarını dinleyerek mağduriyetlerini gidermek için çalışma başlattı. Gökhan Orhan konuya ilişkin yaptığı açıklamada: yerel yönetime'de atıfta bulunarak,şunları paylaştı..   ''Gece saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrası ilçemizin bazı bölgelerinde yaşanan sel nedeniyle çok sayıda vatandaşımız mağdur oldu.   Büyükşehirli il olma hayali kurduğumuz Gebzemizin ne yazık ki henüz çözülememiş ciddi alt yapı sorunu, sık sık yaşadığımız su ve elektrik kesintisi ne yazık ki ciddi bir şekilde halkımızı mağdur etmektedir. Meclis üyemiz ve ilçe yöneticilerimiz ile yağıştan etkilenen İnönü Mahallesini ziyaret ederek onlar için yapabileceğimiz, çözüm üretebileceğimiz bir durum olup olmadığını konuştuk.   Evi binanın alçak girişinde olan bir vatandaşımız evde yatalak hastası olduğunu, her yağışta evini su bastığı için hastasını dışarı çıkarmak zorunda kaldığını ifade etti. Yaşadığımız bu güzel kentin en basit sorunları bile çözülemiyorsa hizmette ciddi sıkıntı var demektir.   Gebzeli her bir hemşehrimiz başını yastığa rahat koyabilmeli ki biz siyasiler de vicdanımız rahat olsun. Alt yapı sorunu, kentsel dönüşüm sorunu, çileye dönüşen yol sorunu ve daha bir çok sorun. Daha önce de söyledik yine söylüyoruz. Gebzemiz için yapılacak her türlü yararda biz sadece elimizi değil gövdemizi de taşın altına koymaya hazırız''. dedi
CHP Gebze ilçe başkanı Orhan Önder ve Meclis üyesi Sinan Çeper ile birlikte Dün gece yağan yağmur sonrası alt yapısı çöken İnönü mahallesinde incelemelerde bulundu.

CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan ve Meclis üyesi Sinan Çeper ile birlikte  Dün gece yağan yağmur sonrası alt yapısı çöken İnönü mahallesinde incelemelerde bulundu.

Gökhan Orhan beraberindeki heyetle halkın sorunlarını dinleyerek mağduriyetlerini gidermek için çalışma başlattı.

Gökhan Orhan konuya ilişkin yaptığı açıklamada: yerel yönetime'de atıfta bulunarak,şunları paylaştı..

 

''Gece saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrası ilçemizin bazı bölgelerinde yaşanan sel nedeniyle çok sayıda vatandaşımız mağdur oldu.

 

Büyükşehirli il olma hayali kurduğumuz Gebzemizin ne yazık ki henüz çözülememiş ciddi alt yapı sorunu, sık sık yaşadığımız su ve elektrik kesintisi ne yazık ki ciddi bir şekilde halkımızı mağdur etmektedir. Meclis üyemiz ve ilçe yöneticilerimiz ile yağıştan etkilenen İnönü Mahallesini ziyaret ederek onlar için yapabileceğimiz, çözüm üretebileceğimiz bir durum olup olmadığını konuştuk.

 

Evi binanın alçak girişinde olan bir vatandaşımız evde yatalak hastası olduğunu, her yağışta evini su bastığı için hastasını dışarı çıkarmak zorunda kaldığını ifade etti. Yaşadığımız bu güzel kentin en basit sorunları bile çözülemiyorsa hizmette ciddi sıkıntı var demektir.

 

Gebzeli her bir hemşehrimiz başını yastığa rahat koyabilmeli ki biz siyasiler de vicdanımız rahat olsun. Alt yapı sorunu, kentsel dönüşüm sorunu, çileye dönüşen yol sorunu ve daha bir çok sorun. Daha önce de söyledik yine söylüyoruz. Gebzemiz için yapılacak her türlü yararda biz sadece elimizi değil gövdemizi de taşın altına koymaya hazırız''. dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.