CHPʹde disiplin süreci başladı

Siyaset 28.06.2018 - 12:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1905+ kez okundu.
 

CHPʹde disiplin süreci başladı

CHPʹde disiplin süreci başladı
Milliyetʹten Şevket Yamanʹın haberine göre, CHP PM, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğluʹnun imzasıyla perşembe günü olağanüstü toplantıya çağrıldı.PM toplantısının tek gündemi ise disiplin dosyalarını görüşmek olacak. CHP Tüzüğüʹne göre Parti Meclisi; kendi üyelerinin, Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinin, büyükşehir belediye başkanlarının ve milletvekillerin parti suçu oluşturan eylemleri için disiplin süreci başlatabiliyor.   PM toplantısında, 24 Haziran seçimlerinin ardından parti yönetimini sert sözlerle eleştiren ve Kılıçdaroğluʹnu istifaya çağıran bazı isimler hakkında disiplin işlemi başlatılması bekleniyor. Bu çerçevede; CHP Genel Merkezi önünde oturma eylemi başlatma kararı alan Elazığ milletvekili Gürsel Erol, PM üyeleri; Erdal Aksünger, Necati Yılmaz ve Eren Erdemʹin de arasında olduğu bazı isimlerin Yüksek Disiplin Kuruluʹna sevk dosyalarının PM toplantısında görüşülmesi bekleniyor. 
CHPʹde disiplin süreci başladı

Milliyetʹten Şevket Yamanʹın haberine göre, CHP PM, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğluʹnun imzasıyla perşembe günü olağanüstü toplantıya çağrıldı.PM toplantısının tek gündemi ise disiplin dosyalarını görüşmek olacak. CHP Tüzüğüʹne göre Parti Meclisi; kendi üyelerinin, Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinin, büyükşehir belediye başkanlarının ve milletvekillerin parti suçu oluşturan eylemleri için disiplin süreci başlatabiliyor.

 

PM toplantısında, 24 Haziran seçimlerinin ardından parti yönetimini sert sözlerle eleştiren ve Kılıçdaroğluʹnu istifaya çağıran bazı isimler hakkında disiplin işlemi başlatılması bekleniyor. Bu çerçevede; CHP Genel Merkezi önünde oturma eylemi başlatma kararı alan Elazığ milletvekili Gürsel Erol, PM üyeleri; Erdal Aksünger, Necati Yılmaz ve Eren Erdemʹin de arasında olduğu bazı isimlerin Yüksek Disiplin Kuruluʹna sevk dosyalarının PM toplantısında görüşülmesi bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.