ÇETİNKAYA’DAN YILBAŞI ZİYARETLERİ

01.01.2019 - 22:41, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2796+ kez okundu.
 

ÇETİNKAYA’DAN YILBAŞI ZİYARETLERİ

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya yılbaşında görevleri başında olan polisleri, sağlık çalışanlarını ve hastanede bekleyen hastaları ziyaret etti.
İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, Gebze ilçe başkanı Özhan Aşkın Öztürk ve partililerle birlikte ilk olarak Gebze Cumhuriyet Polis Karakolu’nu ziyaret ettiler. Yeni yılda görev başında olan polislerin yeni yılını kutlayan İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya ve beraberindekiler ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker’i ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette Çetinkaya, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker’in ve tüm emniyet mensuplarının yeni yılını kutladı. SAĞLIK PERSONELİ VE HASTALARINI ZİYARET ETTİ Çetinkaya ve beraberindekiler daha sonra Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ndeki görevli sağlık personeli ile hastanedeki hastalarını ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Çetinkaya görev başındaki sağlık personelinin yeni yılını kutladıktan sonra acil serviste bekleyen hastalarla da bir süre sohbet etti. İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya son olarak da yeni yılda çalışan taksici esnafını da ziyaret ederek taksicilerin yeni yıllarını kutladı.
İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya yılbaşında görevleri başında olan polisleri, sağlık çalışanlarını ve hastanede bekleyen hastaları ziyaret etti.

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, Gebze ilçe başkanı Özhan Aşkın Öztürk ve partililerle birlikte ilk olarak Gebze Cumhuriyet Polis Karakolu’nu ziyaret ettiler. Yeni yılda görev başında olan polislerin yeni yılını kutlayan İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya ve beraberindekiler ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker’i ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette Çetinkaya, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker’in ve tüm emniyet mensuplarının yeni yılını kutladı.

SAĞLIK PERSONELİ VE HASTALARINI ZİYARET ETTİ

Çetinkaya ve beraberindekiler daha sonra Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ndeki görevli sağlık personeli ile hastanedeki hastalarını ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Çetinkaya görev başındaki sağlık personelinin yeni yılını kutladıktan sonra acil serviste bekleyen hastalarla da bir süre sohbet etti. İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya son olarak da yeni yılda çalışan taksici esnafını da ziyaret ederek taksicilerin yeni yıllarını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.