ÇETİNKAYA,”ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKMAK GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKMAKTIR”

Gündem 22.04.2020 - 12:53, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2608+ kez okundu.
 

ÇETİNKAYA,”ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKMAK GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKMAKTIR”

Çetinkaya,”Çocuklarımıza sahip çıkmak geleceğimize sahip çıkmaktır” Op.Dr.Burcu Çetinkaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Çetinkaya mesajında,”Gücünü milletinden alan Türkiye Büyük Millet Meclisi, dün olduğu gibi bugün de yine milletinin talep ve beklentileri doğrultusunda görevini hassasiyetle ifa etmektedir. Bu vesilesiyle 23 Nisan dünya çocukları arasında sevgi, kardeşlik ve dostluk bağları güçlenerek tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşayabilecekleri bir dünyanın temelleri atılmıştır. Çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100.’üncü yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Çetinkaya,”Çocuklarımıza sahip çıkmak geleceğimize sahip çıkmaktır”

Op.Dr.Burcu Çetinkaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Çetinkaya mesajında,”Gücünü milletinden alan Türkiye Büyük Millet Meclisi, dün olduğu gibi bugün de yine milletinin talep ve beklentileri doğrultusunda görevini hassasiyetle ifa etmektedir. Bu vesilesiyle 23 Nisan dünya çocukları arasında sevgi, kardeşlik ve dostluk bağları güçlenerek tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşayabilecekleri bir dünyanın temelleri atılmıştır. Çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100.’üncü yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.