CEBECİ SAHİLE MOBİL OFİS

Yaşam 12.07.2019 - 10:53, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2436+ kez okundu.
 

CEBECİ SAHİLE MOBİL OFİS

2014 yılında faaliyete geçen Kocaeli Akıllı Bisiklet Sistemi “KOBİS” 12 ilçeye kuruldu. Kocaeli’nde yaz turizminin en önemli noktalarından birisi olan Kandıra’da vatandaşların “KOBİS” sisteminden yararlanması için Mobil Ofis Karavanı Cebeci sahiline konuşlandı.
CEBECİ SAHİLİNDE BİSİKLET KEYFİ Kocaeli’nin özellikle yaz aylarındaki en gözde tatil merkezlerinden olan Kandıra’nın Mavi Bayraklı Cebeci Plajı’na da KOBİS istasyonu kuruldu. Cebeci’de tatil yapan vatandaşların akıllı bisikletlerden faydalanmaları tatillerine ayrı bir güzellik katıyor. KOBİS istasyonu yaz mevsimi süresince faaliyette olacak. TATİL YAPAN VATANDAŞLARA KOLAYLIK Kocaeli’nde yaz turizminin en önemli noktalarından birisi olan Kandıra’da vatandaşların “KOBİS” sisteminden yararlanması için Mobil Ofis Karavanı Cebeci sahiline konuşlandı. Seyahat Kartları ve KOBİS birimleri olarak tasarlanan karavan 9-14 Temmuz tarihleri arasında Cebeci Sahilinde vatandaşlara hizmet verecek. Bu süre içinde Cebeci’de tatil yapan vatandaşlar seyahat Kartları ve KOBİS birimlerinden faydalanabilecek. KOBİS 12 İLÇEDE Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılında faaliyete geçirdiği Kocaeli Akıllı Bisiklet Sistemi “KOBİS” projesi il genelinde hızla yayılıyor. 3. etapla birlikte 2019 yılında Kocaeli genelinde 71 istasyon, 864 adet akıllı park ünitesi ve 500 akıllı bisikletten oluşan KOBİS istasyonları 12 ilçeye kuruldu.
2014 yılında faaliyete geçen Kocaeli Akıllı Bisiklet Sistemi “KOBİS” 12 ilçeye kuruldu. Kocaeli’nde yaz turizminin en önemli noktalarından birisi olan Kandıra’da vatandaşların “KOBİS” sisteminden yararlanması için Mobil Ofis Karavanı Cebeci sahiline konuşlandı.

CEBECİ SAHİLİNDE BİSİKLET KEYFİ


Kocaeli’nin özellikle yaz aylarındaki en gözde tatil merkezlerinden olan Kandıra’nın Mavi Bayraklı Cebeci Plajı’na da KOBİS istasyonu kuruldu. Cebeci’de tatil yapan vatandaşların akıllı bisikletlerden faydalanmaları tatillerine ayrı bir güzellik katıyor. KOBİS istasyonu yaz mevsimi süresince faaliyette olacak.

TATİL YAPAN VATANDAŞLARA KOLAYLIK


Kocaeli’nde yaz turizminin en önemli noktalarından birisi olan Kandıra’da vatandaşların “KOBİS” sisteminden yararlanması için Mobil Ofis Karavanı Cebeci sahiline konuşlandı. Seyahat Kartları ve KOBİS birimleri olarak tasarlanan karavan 9-14 Temmuz tarihleri arasında Cebeci Sahilinde vatandaşlara hizmet verecek. Bu süre içinde Cebeci’de tatil yapan vatandaşlar seyahat Kartları ve KOBİS birimlerinden faydalanabilecek.

KOBİS 12 İLÇEDE


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılında faaliyete geçirdiği Kocaeli Akıllı Bisiklet Sistemi “KOBİS” projesi il genelinde hızla yayılıyor. 3. etapla birlikte 2019 yılında Kocaeli genelinde 71 istasyon, 864 adet akıllı park ünitesi ve 500 akıllı bisikletten oluşan KOBİS istasyonları 12 ilçeye kuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.