Çayırovalı Öğrencilerden Mağazaya Destek

Gündem 13.12.2019 - 16:22, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2190+ kez okundu.
 

Çayırovalı Öğrencilerden Mağazaya Destek

Yenimahalle İlkokulu Öğrencileri, Çayırova Belediyesi Giymiyorsan Giydir Toplumsal Dayanışma Mağazası’na ihtiyaç fazlası elbiselerini bağışladılar.
Çayırova Belediyesi Giymiyorsan Giydir Toplumsal Dayanışma Mağazası’na bağış ve destek devam ediyor.   Yenimahalle İlkokulu öğrencileri, Çayırova Belediyesi Giymiyorsan Giydir Toplumsal Dayanışma Mağazasına yardımda bulundu.   Okul müdürü ve öğretmenleri ile mağazaya gelen 120 öğrenci, evlerinde giymedikleri kıyafetleri getirerek kendi elleri ile Giymiyorsan Giydir Mağazasına bağışladılar. Yardımsever öğrencilere eşlik eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,  yakından ilgilendiği öğrencilere anlamlı ve örnek yardımından dolayı teşekkür etti.
Yenimahalle İlkokulu Öğrencileri, Çayırova Belediyesi Giymiyorsan Giydir Toplumsal Dayanışma Mağazası’na ihtiyaç fazlası elbiselerini bağışladılar.

Çayırova Belediyesi Giymiyorsan Giydir Toplumsal Dayanışma Mağazası’na bağış ve destek devam ediyor.

 

Yenimahalle İlkokulu öğrencileri, Çayırova Belediyesi Giymiyorsan Giydir Toplumsal Dayanışma Mağazasına yardımda bulundu.

 

Okul müdürü ve öğretmenleri ile mağazaya gelen 120 öğrenci, evlerinde giymedikleri kıyafetleri getirerek kendi elleri ile Giymiyorsan Giydir Mağazasına bağışladılar. Yardımsever öğrencilere eşlik eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,  yakından ilgilendiği öğrencilere anlamlı ve örnek yardımından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.