Çayırova'lı Çocuklar Unutmadı

Sağlık 06.11.2018 - 13:28, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2051+ kez okundu.
 

Çayırova'lı Çocuklar Unutmadı

Yaptıkları Sosyal Sorumluluk projelerinden dolayı adından sıkça söz ettiren Çayırova İlkokulu ve Ortaokulu
Yaptıkları Sosyal Sorumluluk projelerinden dolayı adından sıkça söz ettiren Çayırova İlkokulu ve Ortaokulu bugün de çok farklı bir etkinliğe imza attı. VAKFA OYUNCAK HEDİYE EDECEKLER 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerinden gönüllü bir şekilde oyuncak getirmelerini isteyen öğretmenler topladıkları hediyeleri lösemili çocuklar adına kurulmuş vakıflara gönderdiler. MASKE TAKARAK HASTALIĞA DİKKAT ÇEKTİLER Ayrıca öğrenciler, farkındalık uyandırma adına gün boyu lösemili çocukların takmak zorunda kaldıkları maskelerden takarak bu hastalığa dikkat çektiler.  
Yaptıkları Sosyal Sorumluluk projelerinden dolayı adından sıkça söz ettiren Çayırova İlkokulu ve Ortaokulu

Yaptıkları Sosyal Sorumluluk projelerinden dolayı adından sıkça söz ettiren Çayırova İlkokulu ve Ortaokulu bugün de çok farklı bir etkinliğe imza attı.

VAKFA OYUNCAK HEDİYE EDECEKLER

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerinden gönüllü bir şekilde oyuncak getirmelerini isteyen öğretmenler topladıkları hediyeleri lösemili çocuklar adına kurulmuş vakıflara gönderdiler.

MASKE TAKARAK HASTALIĞA DİKKAT ÇEKTİLER

Ayrıca öğrenciler, farkındalık uyandırma adına gün boyu lösemili çocukların takmak zorunda kaldıkları maskelerden takarak bu hastalığa dikkat çektiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.