Çayırova'da yeni park alanları için çalışmalar başladı

Çayırova 12.08.2020 - 00:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2042+ kez okundu.
 

Çayırova'da yeni park alanları için çalışmalar başladı

Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Emek Mahallesi’nde projelendirdiği parkın yapımına başladı.
İlçe genelinde birçok alanda çalışmalarını sürdüren ve sosyal yaşam alanlarının başında gelen parkların yenilerini de inşa eden Çayırova Belediyesi, Emek Mahallesi 49 sokak üzerinde yeni bir parkın inşa çalışmalarına başladı. 180 metrekare çocuk oyun alanı, 70 metrekare spor alanları, oturma ve dinlenme alanları gibi donatıların yer alacağı proje 450 metrekare yeşil alana sahip olacak.   1000 metrekare alan üzerinde inşası başlayan park kısa bir süre içerisinde tamamlanarak kullanıma sunulacak. 
Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Emek Mahallesi’nde projelendirdiği parkın yapımına başladı.

İlçe genelinde birçok alanda çalışmalarını sürdüren ve sosyal yaşam alanlarının başında gelen parkların yenilerini de inşa eden Çayırova Belediyesi, Emek Mahallesi 49 sokak üzerinde yeni bir parkın inşa çalışmalarına başladı. 180 metrekare çocuk oyun alanı, 70 metrekare spor alanları, oturma ve dinlenme alanları gibi donatıların yer alacağı proje 450 metrekare yeşil alana sahip olacak.

 

1000 metrekare alan üzerinde inşası başlayan park kısa bir süre içerisinde tamamlanarak kullanıma sunulacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.