Çayırova'da Öğretmenler Günü Kutlandı

Çayırova 25.11.2019 - 16:26, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2542+ kez okundu.
 

Çayırova'da Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Çayırova‘da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
4 Kasım Öğretmenler Günü programı Çayırova Kaymakamlığı önünde İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’un Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde devam eden kutlama programına Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı programda öğrencilerde birbirinden güzel şiirleri seslendirdi. Öğrencilerin ve öğretmenlerin oluşturduğu koro bir birinden güzel eserleri seslendirdi. Çayırova‘da görev yapan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri verildi. Hatıra fotoğrafının çekildiği programda 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ilçe protokolü tarafından hediyeleri verildi.
24 Kasım Öğretmenler Günü Çayırova‘da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

4 Kasım Öğretmenler Günü programı Çayırova Kaymakamlığı önünde İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’un Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde devam eden kutlama programına Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı programda öğrencilerde birbirinden güzel şiirleri seslendirdi. Öğrencilerin ve öğretmenlerin oluşturduğu koro bir birinden güzel eserleri seslendirdi. Çayırova‘da görev yapan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri verildi. Hatıra fotoğrafının çekildiği programda 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ilçe protokolü tarafından hediyeleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.