Çayırova'da bir binada çıkan yangın'da faciadan dönüldü.

Yaşam 14.10.2021 - 10:38, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2080+ kez okundu.
 

Çayırova'da bir binada çıkan yangın'da faciadan dönüldü.

KOCAELİ (AA Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, bir apartman dairesinde çıkan yangında dumandan etkilenen kişi hastaneye kaldırıldı.
  Çayırova Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir apartmanın 3'üncü katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine 112 Acil Servis ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Evin kapısını girerek yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, bir kişiyi yerde baygın halde buldu. Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırılan S.T. adlı kişi, ilk müdahalenin ardından İzmit ilçesindeki bir özel hastaneye sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangın, hasara neden oldu.
KOCAELİ (AA Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, bir apartman dairesinde çıkan yangında dumandan etkilenen kişi hastaneye kaldırıldı.

 

Çayırova Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir apartmanın 3'üncü katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine 112 Acil Servis ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi.

Evin kapısını girerek yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, bir kişiyi yerde baygın halde buldu.

Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırılan S.T. adlı kişi, ilk müdahalenin ardından İzmit ilçesindeki bir özel hastaneye sevk edildi.

İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangın, hasara neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.