Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüplerinde yüz yüze eğitim başladı.

Çayırova 24.09.2020 - 10:01, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2317+ kez okundu.
 

Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüplerinde yüz yüze eğitim başladı.

Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüplerinde yüz yüze eğitim başladı.
Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüplerinde yüz yüze eğitim başladı.   Çayırova'nın geleceği olan 5 yaş grubu çocuklara 7 merkezde tam ve yarım gün eğitimin verildiği Çocuk Kulüplerinin açılışı dolayısıyla Akse Mahallesi Çocuk Kulübünde düzenlenen programa Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi de katıldı. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına göre eğitimin verildiği çocuk kulübünü gezen ve çocuklarla sohbet eden Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, "Şehrimizi imar, geleceğimizi inşa ediyoruz. Belediyemiz çocuk kulüplerimizde yüz yüze eğitimlere başladık.   7 mahallede 7 merkezde yaklaşık 500 yavrumuzu geleceğe hazırlıyoruz. Pandemi dolayısıyla gerekli hijyenik ve sağlık ortamı en üst seviyede tutarak, maske, mesafe ve temizlik kurallarını büyük bir titizlikle uyguluyoruz. Çayırovamızın geleceği yavrularımıza okul öncesi eğitim veriyoruz. Yavrularımızın çok iyi bir şekilde yetişmesi için her türlü imkanlarımızı seferber ediyoruz. Biz biliyoruz ki en büyük yatırım eğitime ve geleceğe yapılan yatırımdır. İlçemizin eğitimdeki başarı grafiğini daha da yukarıya taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüplerinde yüz yüze eğitim başladı.

Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüplerinde yüz yüze eğitim başladı.

 

Çayırova'nın geleceği olan 5 yaş grubu çocuklara 7 merkezde tam ve yarım gün eğitimin verildiği Çocuk Kulüplerinin açılışı dolayısıyla Akse Mahallesi Çocuk Kulübünde düzenlenen programa Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi de katıldı. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına göre eğitimin verildiği çocuk kulübünü gezen ve çocuklarla sohbet eden Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, "Şehrimizi imar, geleceğimizi inşa ediyoruz. Belediyemiz çocuk kulüplerimizde yüz yüze eğitimlere başladık.

 

7 mahallede 7 merkezde yaklaşık 500 yavrumuzu geleceğe hazırlıyoruz. Pandemi dolayısıyla gerekli hijyenik ve sağlık ortamı en üst seviyede tutarak, maske, mesafe ve temizlik kurallarını büyük bir titizlikle uyguluyoruz. Çayırovamızın geleceği yavrularımıza okul öncesi eğitim veriyoruz. Yavrularımızın çok iyi bir şekilde yetişmesi için her türlü imkanlarımızı seferber ediyoruz. Biz biliyoruz ki en büyük yatırım eğitime ve geleceğe yapılan yatırımdır. İlçemizin eğitimdeki başarı grafiğini daha da yukarıya taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.