Çayırova Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu-Haberleri

Çayırova 21.11.2018 - 18:50, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2160+ kez okundu.
 

Çayırova Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu-Haberleri

Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencilerinden muhteşem gece
Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencilerinden muhteşem gece Mevlit kandili Munasebetiyle çayırova Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencileri Gebze Osman Hamdi bey Kültür Merkezinde proğram düzenlediler. Proğram Yoğun bir katılımla gerçekleşti, proğramda Açılış konuşması yapan Okul müdürü Muhammet Salih çeğil yaptığı Konuşmada ... “Emr-i Şerifin Başım Gözüm Üstüne Efendim” isimli 40 Hadis projemizi , Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde tertip etmiş olduğumuz Mevlid-i Nebi isimli programımızı, İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan GÖZEN, İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Azmi  TUNÇ  ve velilerimizin katılımıyla nihayetlendirdik. 40 Hadis çalışmamızın san’at yönünü teşkil eden sergi açılışı protokol tarafından yapıldıktan sonra, Kur’ân-ı Hâkîm’in tilavetiyle başlayan programımız, efendimize yazılan na’tı şeriflerle devam etmiştir. İki aylık süreç  içerisinde hadisi şeriflerle alakalı yapılan aktivitelerin slayt gösterimi sonrası programımız, “ Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu Tekye Musikisi Topluluğu” nun ilahi, tekbir ve Salat-ı Ümmiyeicrasıyla devam etmiş,  akabinde yüce Mushaf’ımızın tilavetiyle program sonlandırılmıştır. Ayrıca, okulumuzun bastırmış olduğu 40 hadis konulu sergi albümü ve 2019 masa takvimi  misafirlerimize gecenin güzel ve bereketli bir hediyesi olarak takdim edilmiştir. Başta ilçe Kaymakamımız Hasan GÖZEN Beyefendiye ve  katılan tüm misafirlerimize gönülden   teşekkür ederiz dedi.
Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencilerinden muhteşem gece

Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencilerinden muhteşem gece

Mevlit kandili Munasebetiyle çayırova Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencileri Gebze Osman Hamdi bey Kültür Merkezinde proğram düzenlediler.

Proğram Yoğun bir katılımla gerçekleşti, proğramda Açılış konuşması yapan Okul müdürü Muhammet Salih çeğil yaptığı Konuşmada ...

“Emr-i Şerifin Başım Gözüm Üstüne Efendim” isimli 40 Hadis projemizi , Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde tertip etmiş olduğumuz Mevlid-i Nebi isimli programımızı, İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan GÖZEN, İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Azmi  TUNÇ  ve velilerimizin katılımıyla nihayetlendirdik.

40 Hadis çalışmamızın san’at yönünü teşkil eden sergi açılışı protokol tarafından yapıldıktan sonra, Kur’ân-ı Hâkîm’in tilavetiyle başlayan programımız, efendimize yazılan na’tı şeriflerle devam etmiştir.

İki aylık süreç  içerisinde hadisi şeriflerle alakalı yapılan aktivitelerin slayt gösterimi sonrası programımız, “ Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu Tekye Musikisi Topluluğu” nun ilahi, tekbir ve Salat-ı Ümmiyeicrasıyla devam etmiş,  akabinde yüce Mushaf’ımızın tilavetiyle program sonlandırılmıştır.

Ayrıca, okulumuzun bastırmış olduğu 40 hadis konulu sergi albümü ve 2019 masa takvimi  misafirlerimize gecenin güzel ve bereketli bir hediyesi olarak takdim edilmiştir.

Başta ilçe Kaymakamımız Hasan GÖZEN Beyefendiye ve  katılan tüm misafirlerimize gönülden   teşekkür ederiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.